نماد سایت سیماکوک

چهار روش محبوب برای تهیه پاسا در آشپزخانه منزلتان

پاستا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این غذای پرطرفدار را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. طرز تهیه پاستا با روش های مختلف امکان پذیر است و شما می توانید با توجه به ذائقه خود از مواد غذایی و سبزیجات مختلف و سس برای پخت پاستا اضافه کنید.

نودل و پاستا و جامبو از غذاهای بی نظیر و خوشمزه ای هستند و اگر شما به پخت انواع غذای فرنگی در منزل علاقه مند هستید بهتر است این نوع غذاها را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

طرز تهیه پاستا با ۴ روش متفاوت

برای طرز تهیه پاستا می توانید از روش های متفاوت و مواد غذایی مختلف استفاده نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاستا را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

طرز پخت

برای پخت پاستا پنه ابتدا مقداری آب درون قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید روغن و مقداری نمک به آب اضافه کنید و پاسته پنه را درون آب بریزید.

بعد از اینکه پاستا نرم شد و به مرحله آبکشی رسید پاستا پنه را درون آبکش بریزید و آماده کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو سینه مرغ را به صورت قیمه ای خرد کنید.

سینه مرغ را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید.

بعد از اینکه سینه مرغ تفت خورد سیر و کره را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید و بعد از مغز پخت شدن سینه مرغ شعله گاز را کم کنید و قارچ های خرد شده را به سینه مرغ بیفزایید و مقداری فلفل و نمک به مخلوط سینه مرغ اضافه کنید و بعد از اینکه قارچ ها مقداری تفت خوردند شعله گاز را خاموش کنید.

در این مرحله از طرز تهیه پاستا پنه درون قابلمه ای کوچک مقداری کره بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا کره ذوب شود.

خامه را به کره بیفزایید و مخلوط کره و خامه را هم بزنید تا یکدست شوند سپس پنیر پارمسان و فلفل را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از اینکه سس خودش را گرفت شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از گذشت دو دقیقه سس آلفردو را به مخلوط سینه مرغ اضافه کنید.

پاستا پنه آبکش شده را به مخلوط سینه مرغ و سس بیفزایید و پاستا را هم بزنید تا به خوبی با سس و سینه مرغ ترکیب شود.

مواد لازم

طرز پخت

برای پخت پاستا با بروکلی ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید سپس سینه مرغ را با فلفل و نمک و پودر پاپریکا و پودر آویشن ترکیب کنید.

درون تابه ای مناسب نصف سیر رنده شده و مقداری کره را بریزید و سیر را تفت دهید سپس سینه مرغ خرد شده را به سیر تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را روی تابه قرار دهید تا سینه مرغ بپزید و نرم شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا بروکلی درون قابلمه ای دیگر باقی مانده سیر را با کره مقداری تفت دهید سپس شیر را به سیر تفت داده شده اضافه کنید و مقداری نمک به سس اضافه کنید و مخلوط شیر را حرارت دهید تا شیر مزه سیر را بگیرد.
بعد از پخته شدن سینه مرغ کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید و کلم را تفت دهید تا نرم شود.

در این مرحله از طرز تهیه پاستا بروکلی درون قابلمه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید پاستا را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را درون آبکش بریزید سپس پاستای آبکش شده را درون قابلمه بریزید و مخلوط مرغ و بروکلی را به پاستا اضافه کنید و مخلوط سیر و شیر را هم به پاستا بیفزایید و درب قابلمه را ببندید تا شیر به خورد پاستاها برود.

گهگاهی مخلوط پاستا را هم بزنید تا ته نگیرد و بعد از اینکه شیر به خرد پاستا رفت خامه را به پاستا اضافه کنید و مخلوط پاستا را هم بزنید و بعد از اینکه پاستا غلیظ و کرمی شد پاستا را سرو کنید.

مواد لازم

طرز پخت:

برای تهیه پاستا ایتالیایی قرمز ابتدا فلفل دلمه ای قرمز را روی حرارت زیاد کباب کنید تا پوسته بیرونی آن سیاه رنگ شود سپس پوست رویی فلفل دلمه ای را بکنید.

فلفل دلمه ای زرد را نیز به شکل فلفل دلمه ای قرمز روی حرارت گاز با شعله زیاد کبابی کنید سپس فلفل دلمه ای زرد و قرمز کباب شده را خرد کنید و در مکانی مناسب قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا کره را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و سیر خرد شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به سیر تفت داده شده بیفزایید و گوجه فرنگی ها را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و فلفل و نمک را به گوجه فرنگی بیفزایید سپس فلفل دلمه ای کبابی و خرد شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا فلفل دلمه ای له و پخته شود.

مخلوط فلفل دلمه ای پخته شده را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از سرد شدن مخلوط فلفل دلمه ای آن را آسیاب کنید سپس عسل را به مخلوط فلفل دلمه ای آسیاب شده اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید.

در مرحله آخر پاستای پخته شده را درون ظرفی بزرگ بریزید مخلوط فلفل دلمه ای را به پاستا اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

سپس پاستا را درون بشقاب بریزید و کره و پنیر پیتزا را به آن بیفزایید و بشقاب را درون مایکروویو قرار دهید تا به مدت ۲ دقیقه پاستا بپزد و پنیر ذوب شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده پاستا را از درون مایکروویو بیرون آورید و با نان سیر میل کنید.

  • روش چهارم : دستور تهیه پاستا سبزیجات

مواد لازم

  • ساقه کرفس : ۱٫۲ یک ساقه
  • هویج : یک عدد
  • قارچ : ۵ عدد
  • گوجه فرنگی : یک عدد
  • پیاز : یک عدد
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • سیب زمینی : دو عدد
  • پاستا پیچی با پاستا با فرم دلخواه : ۵۰۰ گرم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

طرز پخت

برای تهیه پاستا سبزیجات ابتدا ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید سپس هویج و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز و قارچ را خرد کنید. پیاز خرد شده را درون مقداری روغن تفت دهید و فلفل دلمه ای و ساقه کرفس و هویج را هم به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و مقداری آب به سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزیجات پخته و نرم شوند سپس قارچ و گوجه را نیز به سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوجه و قارچ تبخیر شود و نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و هم بزنید.
در مرحله بعدی ذستور پخت پاستا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید ۱ قاشق روغن و سه قاشق نمک درون آب در حال جوش بریزید سپس پاستا را درون آب بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه پاستا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و در مکانی مناسب قرار دهید.


سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت گرد آن ها را برش بزنید سپس در کف قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها را در کف قابلمه قرار دهید و یک لایه پاستا روی سیب زمینی ها بریزید و لایه سبزیجات را هم روی پاستا بریزید و به همین روش ادامه دهید تا پاستا و مخلوط سبزیجات تمام شوند سپس مواد را به شکل تپه ای در وسط قابلمه جمع کنید و با ته قاشق چند سوراخ روی پاستا ایجاد کنید و دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید و بعد از چند دقیقه روی شعله گاز شعله پخش را قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید تا پاستا دم بکشد.

در این مطلب با طرز تهیه پاستا با ۴ روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل