نماد سایت سیماکوک

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا

وقتی می خواهید مربای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است هرگاه قصد درست کردن مربا را دارید، این نکات را به یاد داشته باشید تا مربایی لذیذ و خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید.

مربای توت فرنگی

نکات مربایی!

مربای آلو قرمز

مربای خوشرنگ با شربت غلیظ

مربای لذیذ روی دسرهای دلخواه شما

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل