نماد سایت سیماکوک

نان رولی کره ای با مغز شکر و گردو

نان خانگی علاوه برخوردن، پختنش هم سرشار از لذت و حس خوبه. پختن نون توی خونه بر خلاف تصور اکثریت کار خیلی آسونیه و به راحتی میشه توی خونه انواع نان رو تهیه کنیم. فقط کافیه کمی وقت و کمی حوصله به خرج بدیم تا یک صبحانه یا عصرانه ی بی نظیر رو در کنار عزیزانمون تجربه کنیم.

نان رولی کره ای با گردو و شکرقهوه ای

مواد لازم برای تهیه نان کره ای

مواد لازم برای مغز نان

مراحل تهیه نان رولی کره ای با مغز شکر و گردو

ابتدا مواد وسط خمیر را توی میکسر ریخته و چند پالس میزنیم تا باهم ترکیب و یکدست بشه و کنار میذاریم.

برای درست کردن خمیر ابتدا شیر ولرم رو توی کاسه ای مناسب ریخته و شکر رو به اون اضافه میکنیم.

اضافه کردن شکر به شیر ولرم

سپس مایه خمیر را روی شیر میپاشیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.

پاشیدن خمیرمایه روی شیر ولرم

ترکیب شیرولرم ، شکر و خمیر مایه قبل از استراحت اولیه

ظرف حاوی شیر و خمیر مایه رو به مدت ده دقیقه درجای گرم و تاریک مثل فضای داخل کابینت یا فر خاموش قرار میدیم تا خمیر مایه فعال شده و مایع پفکی بشه.

ترکیب شیرولرم ، شکر و خمیر مایه فعال شده

حالا روغن مایع یا کره آب شده هم دمای محیط را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.

اضافه کردن روغن مایع

حالا سه پیمانه آرد را به همراه نمک اضافه میکنیم.

اضافه کردن آرد و نمک

خمیر را هم میزنیم و اگر زیاد چسبنده بود کمی آرد میریزیم تا چسبندگی کم بشه و خمیر قابل ورز دادن باشه

خمیر آماده ورز دادن

خمیر را به مدت سه چهار دقیقه ورز میدیم تا لطیف و یکدست بشه. درحین کار اگر احساس کردین چسبندگی مانع کارتون میشه، دستتون رو به کمی آرد آغشته کرده و ادامه بدین.

بعد از ورز دادن خمیر را نصف کرده و روی سطح آردپاشی شده قرار میدهیم و روی خمیر و وردنه هم کمی آرد میپاشیم.

پهن کردن خمیر و رول کردن نان

خمیر ورز داده شده و آماده پهن شدن

خمیر را به عرض بیست و طول سی و پنج الی چهل سانت باز میکنیم و مواد میانی را روی آن میذاریم.

قرار دادن مواد میانی روی خمیر

باپشت قاشق مواد را با فاصله یک الی دوسانت از لبه ها روی خمیر پخش میکنیم. و خمیر را از دوطرف رول میکنیم تا درقسمت وسط خمیر رولهای طرفین بهم برسن.

پخش کردن مواد میانی

رول کردن خمیر از دوطرف

خمیر رول شده و آماده قرار دادن درقالب

قالب لوف بیست سانتی را با روغن مایع چرب میکنیم و خمیر را با احتیاط بلند کرده و توی قالب قرار میدیم. قالب را بمدت یکساعت درفضای گرم و تاریک میگذاریم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.

خمیر نان قبل از استراحت و حجیم شدن

بعد از استراحت به آرومی و بوسیله برس روی خمیر را ترکیب شیر و تخم مرغ میمالیم.

رومال کردن خمیر حجیم شده

روی خمیر رومال شده کمی شکر دانه درشت سفید یا طلایی میپاشیم.

پاشیدن شکر دانه درشت

و قالب را توی فر داغ ۱۸۰ درجه میگذاریم به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه نان کاملا پخته و قهوه ای طلایی بشه. بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و نان را از قالب جدا میکنیم و اجازه میدهیم تا نان کاملا خنک بشه

نان بعد از پخت

بعد از خنک شدن نان را بوسیله کارد مخصوص برش داده و درکنار یک نوشیدنی داغ سرو میکنیم.

نان کره ای به همراه نوشیدنی سیب و دارچین

این نان خوشمزه درکنار نوشیدنی چای سبز با عطر و طعم سیب و دارچین ترکیب فوق العاده ای خواهد بود. چای سبز را دم کرده و داخلش یه برش نازک سیب و یه چوب دارچین میندازیم تا عطر سیب و دارچین به چای منتقل بشه.

نان برش خورده

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل