نماد سایت سیماکوک

ناسی گورنگ ایام کونیت ، غذای بی نظیر مالایی

ناسی گورنگ ایام کونیت یک غذای خیلی خوشمزه برای جنوب شرق آسیا و کشور مالزی است.که در آن ناسی به معنی برنج، گورنگ به معنی سرخ شده، ایام به معنی مرغ و کونیت به معنی زردچوبه میباشد. این غذا با برنج سرو میشه که مالایی ها خودشون با برنج سرخ شده میخورن ولی با برنج معمولی هم میشه خورد.(من هر جفتشو دوست دارم :whistle: )

ناسی گورنگ ایام کونیت

مواد لازم برای تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت

مواد لازم

طرز تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت

ابتدا مرغ رو به اندازه ۱ یا ۲ بند انگشت خورد میکنیم و با مقداری آبلیمو و زردچوبه و نمک نیم ساعت مرینیت میکنیم. لوبیا سبز،گل کلم، بی بی کرن،یه اندازه ی انگشت کوچیک خورد میکنیم. بعد مرغ رو در روغن داغ تفت میدیم تا طلایی بشه و حواستون باشه که خشک نشه.

مرغ

ناسی گورنگ ایام کونیت

مرغ ها رو از ظرف خارج کرده و در همون ظرف قطعات ریز شده ی پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطرشون در فضا پخش بشه.سپس بقیه ی مواد را اضافه کرده و تفت میدیم در حدی که سبزیجات نه نرم باشه نه خام و یه حالت کرانچی داشته باشه.بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و یه تفت کوچولو میدیم.این غذا باید تند باشه پس در ریختن فلفل دست و دلباز باشید.

امیدوارم لذت ببرید 😉

ناسی گورنگ ایام کونیت

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل