نماد سایت سیماکوک

مینی تارت سیب به شکل گل رز

از شیرینی های بسیار ساده و خوشمزه و دور همی که میشه درست کرد تارت ها هستن. تارت ها هم خیلی ساده درست میشن و هم طعم دلچسب و جدیدی دارن. مخصوصا اینکه در یک بعد از ظهر خنک پاییز و یا زمستونی در کنار یک فنجان چای خوش عطر وطعم میل بشه.در این مطلب طرز تهیه مینی تارت سیب رو قرار میدم که به شکل رز پیچیده میشه و ظاهر خیلی زیبایی هم داره.

مواد لازم برای تهیه مینی تارت سیب

برای خمیر

طرز تهیه مینی تارت سیب به شکل رز

ابتدا خمیر رو درست میکنیم. به این شکل که آرد و نمک و پودر ند رو با هم الک میکنیم و کره سرد رو بهش اضافه میکنیم و دست مخلوط میکنیم. انقدر با دست ورز میدیم که کره به خورد آرد بره و کم کم به شکل خرده نون در بیاد. اگر که خیلی خشک بود میتونید دو سه قاشق آب سرد هم بهش اضافه کنید. خمیر رو که آماده کردید کنار بذارید تا استراحت کنه.

خمیر تارت سیب

حالا میریم سراغ سیب ها. سیب ها رو به ورقه های نازک خرد میکنیم. اگر که رنده ورقه ای داشتید حتما این کار رو با رنده انجام بدید که ضخامت ها یکسان باشه. بعد هم سیب ها رو با شکر و دارچین مخلوط میکنیم و کنار میذاریم که کمی آب بندازه.

ورقه کردن سیب ها

چیدن سیب ها برای درست کردن رز

پیچیدن سیب ها

تارت به شکل رز

خمیر رو پهن میکنیم و با کاتر دایره ای دایره های یکسان برش میزنیم. میتونید برش ها رو با هر چیز گردی مثل لیوان هم انجام بدید.

قالب زدن خمیر تارت

دایره ها رو داخل قالب های کاپ کیک قرار بدید. اگر دوست داشتید کرم مخصوص تارت رو درست کنید و داخل خمیر ها یک قاشق کرم تارت بریزید. سیب ها رو مثل عکس زیر در کنار هم بچینید و بعد هم آروم بپیچید که به شکل گل رز در بیاد و بعد هم اون رو داخل خمیری که در قالب گذاشتید قرار بدید.

تارت ها رو در قالب کاپ کیک قرار بدید

ترکیب کره و شکر و دارچین

مقداری کره و شکر و دارچین رو مخلوط کنید و با برس روی تارت ها بمالید. بعد هم در فراز قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزه.

تارت سیب تک نفره

مینی تارت سیب

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل