نماد سایت سیماکوک

طرز پخت بورک سیب زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ

بورک از انواع غذاهای ترکیه ای خوشمزه و لذیذ است، در طرز تهیه بورک سیب زمینی از خمیر یوفکا، سیب زمینی و پنیر پیتزا استفاده می شود، که مخلوط این مواد با هم طعم بسیار عالی را به بورک می دهد.

انواع بورک طعم و مزه متفاوتی دارند، اگر شما دوست دار غذاهای ترکیه ای هستید حتما بورک سیب زمینی را در منزل تهیه نمایید، بورک اسفناج و بورک گوشت نیز از جمله انواع پر طرفدار این غذای ترکیه ای هستند.

مواد اولیه :

طرز تهیه بورک سیب زمینی :

برای درست کردن بورک سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را شسته داخل ظرفی بریزید آب به آن اضافه کرده در روی حرارت قرار دهید، بعد از جوشیدن آب حرارت را کم کرده بگذارید تا پخته شود، می توانید سیب زمینی ها را مانند نمونه پوست بگیرید بعد بجوشانید. (برای سهولت در کار).

پیاز را به صورت نگینی ریز کرده درون ظرفی روغن بریزید، پیاز را با آن اضافه کرده و زمان دهید تا طلایی شود.

سپس سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و رنده کنید، به پیاز اضافه کرده، کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، زرده تخم مرغ، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه بورک سیب زمینی, فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. خمیر را به شکل مستطیل ببرید.

و روی آن را روغن بریزید، مواد آماده شده را در روی خمیر پخش کرده، و رول کنید، و لبه های خمیر را به وسیله آب به هم بچسبانید، به این ترتیب تمام خمیر را به وسیله مواد پر کرده و ته سینی فر را چرب نمایید.

سپس بورک سیب زمینی را روی آن به ترتیب بچینید. و برای بهتر شدن رنگ بورک سیب زمینی می توانید، روی آن زرده تخم مرغ و کنجد بزنید.

سینی را درون فر قرار دهید، به مدت سی دقیقه بعد از آماده شدن، بورک سیب زمینی سینی را از فر بیرون آورید و بورک های آماده شده را درون ظرف بچینید. و به وسیله جعفری تزیین کنید.

در این مطلب طرز پخت بورک سیب زمینی خوش مزه و خوش پخت را برای شما همراهان گرامی ارائه دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل