نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله

با تموم شدن ماه رمضان بد نیست یه سری به دستورای کیک و شیرینیتون بزنین و بعضی روزا اطرافیانتونو غافلگیر کنین تا یه عصرونه ی خوشمزه رو در کنار هم داشته باشین .کیک یزدی خاطره ی بچگیای خیلیاست و اکثرا طعمش رو کنار بستنی به یاد میارن .کیک یزدی هم مثل شیرینی دانمارکی از شیرینی های پرطرفدار توی ویترین قنادیاست.

کیک یزدی

مواد لازم برای تهیه ی کیک یزدی

مواد لازم برای تهیه ی کیک یزدی

طرز تهیه ی کیک یزدی

قبل از شروع کار فر رو روشن کنید و بذارین تا با دمای ۱۸۰ درجه گرم شه .تخم مرغ هارو داخل ظرف بشکونید و ۳ تا ۵ دقیقه با همزن هم بزنید.

هم زدن تخم مرغ با همزن به مدت ۳ تا ۵ دقیقه

بعد از این زمان شکر رو به تخم مرغ اضافه کنید و اونقدر با همزن بزنید تا کاملا حل بشه و دیگه صدای برخورد دونه های شکر رو با ظرف نشنوید .وقتی شکر حل بشه مایه ی یکدستی خواهید داشت.

هم زدن شکر و تخم مرغ برای تهیه ی کیک یزدی

ماست ، روغن مایع و گلاب را به مواد قبلی اضافه کنید و اونارو قشنگ مخلوط کنید .حالا نوبت آرد و بیکینگ پودره که کم کم داخل مواد الکش کنید و با همزن خوب مخلوط کنید و در نهایت هم پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن مواد خشک به مایه ی کیک یزدی

داخل قالب کیک یزدی یا مافین رو کپسول های کاغذی بذارین و ۲/۳ هر کپسول رو مایه ی کیک بریزین و داخل فری که از قبل روشن کردید و با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید .

قرار دادن کیک یزدی در فر

حتما دقت کنید که روی کیک که طلایی شد بردارین .کیک یزدیای من سر ۲۵ دقیقه پخته بودن اما روشون طلایی نبود که ۱۰ دقیقه هم اضافه تر گذاشتم داخل فر .برای تزئین هم میتونین کمی کنجد روی کیک ها بریزین.

کیک یزدی

زندگیتون پر از لحظه های شیرین

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل