نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کیک شکلاتی و نکاتی برای خوش پخت و خوش طعم شدن آن

کیک شکلاتی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را برای مناسبت های مختلف در منزل بپزید. در طرز تهیه کیک شکلاتی از آرد و شکر و بیکینگ پودر و پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک و روغن مایع و تخم مرغ و وانیل و شیر و آب جوش و قهوه استفاده می شود.

کیک شکلاتی با انواع روش های مختلف نظیر چیز کیک شکلاتی و کیک شکلاتی بی بی و کیک شکلاتی خیس و … پخته می شود و شما می توانید این نوع کیک ها را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه کیک شکلاتی

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.

پودر کاکائو و آرد را الک کنید و درون ظرفی مناسبی بریزید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک شکلاتی نمک و جوش شیرین و قهوه و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و به مخلوط پودر کاکائو و آرد اضافه کنید سپس شکر را به مواد خشک بیفزایید و با دور کند همزن همه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی تخم مرغ ها را به مواد خشک بیفزایید و روغن و شیر را به ترتیب به مایه کیک شکلاتی اضافه کنید و با دور تند همزن مخلوط مواد کیک را هم بزنید تا مایه کیک کشدار و غلیظ شود.

آب جوش را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و همزن را روی دور تند قرار دهید تا حباب های هوا وارد مایه کیک شود و به مدت یک دقیقه مایه کیک را با دور تند هم بزنید. قالب کیک را با روغن و یا کره به صورت کامل چرب کنید و نصف قالب کیک را با کمک مایه کیک شکلاتی پر کنید.

قالب کیک را درون فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کیک در طول این مدت به صورت کامل پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک شکلاتی را از درون فر بیرون آورید.

نکات طلایی برای پخت کیک شکلاتی

در این مطلب با طرز تهیه کیک شکلاتی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این کیک خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل