کوکو ها جز غذاهایی هستن که معمولا باب طبع همه ان و از قدیم تو همه خونه ها، انواع مختلفش درست میشده. کوکوها گزینه خیلی خوبی برای شام همراه با نون یا حتی به عنوان ناهار هستن. امروز طرز تهیه یک کوکو خوشمزه و خوش رنگ و بو رو براتون گذاشتم که به خاطر داشتن ماست و زعفرون توی دستورش وقتی پخته بشه عطر و بوش هوش از سرتون میبره.
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ ماستی
- ۱ عدد سینه مرغ پخته شده
- ۱ عدد سیب زمینی خام
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۳ قاشق غذاخوری ماست چکیده
- ۳۰ گرم کره
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه کوکو مرغ ماستی
سینه مرغ رو با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و زرچوبه پخته و آب مرغ رو کنار میذاریم تا بتونیم بعدا در تهیه انواع سوپ ازش استفاده کنیم. حالا سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کرده و داخل ماهیتابه میریزیم.
به مرغ ریش ریش شده نمک، فلفل، زعفرون دم کرده و کره اضافه کرده و روی حرارت تفتش میدیم تا کره به خورد مرغ بره و همه ریش ریشای مرغ هم زعفرونی بشه. تفت دادن مرغ با کره و زعفرون باعث میشه که طعمش عالی بشه.
سیب زمینی خام رو رنده سایز درشت کرده و بهش یکم نمک میزنیم و میذاریم برای ۱۰ دقیقه بمونه بعد کمی بهش فشار میدیم تا آب اضافیش خارج بشه و آبش رو دور میریزیم.
اگه تمایل داشته باشین میتونین به جای سیب زمینی خام از سیب زمینی پخته استفاده کنین.
حالا ماست، تخم مرغ، کمی زعفرون، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.
در نهایت مرغ های زعفرونیمون رو هم اضافه کرده و مخلوط رو هم میزنیم تا یکدست بشه.
کف یک ماهیتابه نچسب رو کمی روغن ریخته و روغن ور دور تا دور ماهیتابه پخش میکنیم و میذاریم روی حرارت تا داغ بشه و بعد مایه رو داخلش ریخته و در ماهیتابه رو میبندیم و میذاریم با شعله کم بپزه تا هم کوکومون مغز پخت بشه و هم زیرش طلایی بشه.
بعد از اینکه روی کوکو سفت شد و کناره هاش شروع به طلایی شدن کردن کوکو رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه در این مرحله احتیاجی نیست تا در ماهیتابه بسته باشه.
بعد از طلایی شدن دو طرف کوکومون حاضره و میتونیم سروش کنیم.
نوش جون