مواد لازم
- برنج نیم دانه : دو پیمانه
- سبزی کوفته ( شوید و تره و ترخون و ریحان و جعفری )
- گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
- نخود ریز : یک پیمانه
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی در منزل
برای پخت کوفته سبزی، برنج و نخود را به صورت جداگانه به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در مقداری آب خیس کنید. توجه داشته باشید که باید آب نخود ها را در طول این مدت زمان عوض کنید.
سپس سبزی ها را پاک کنید و آن ها را بشویید و بعد از خشک شدن سبزی ها آن ها را خرد کنید.
در مرحله بعدی دستور پخت کوفته سبزی نخود و برنج خیس خورده را در آبکش بریزید سپس برنج و نخود را روی دستمال تمیز پهن کنید تا نم آن ها گرفته شود توجه داشته باشید که اگر نم نخود و برنج گرفته نشود کوفته ها باز می شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوفته سبزی یک پیمانه برنج نیم دانه را به همراه مقداری از سبزی مخصوص کوفته و مقدار زیادی آب در قابلمه بریزید تا به صورت آش پخته شود سپس نخود و سبزی و برنج و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه را در غذا ساز بریزید تا میکس و یکدست شوند و حدود ۱۵ دقیقه مخلوط این مواد را ورز دهید و در تابه ای مناسب پیاز داغ را درست کنید و گردو و کشمش خرد شده را تفت دهید و از مخلوط مواد میکس شده به اندازه نارنگی بردارید و وسط کوفته ها کشمش و گردو و پیاز داغ را قرار دهید و کوفته ها را بپیچید.
سپس کوفته ها را به صورت دانه دانه در آش در حال جوش بریزید توجه داشته باشید که کوفته ها را باید به فاصله ۱۵ ثانیه از یکدیگر درون آش در حال جوش بیندازید تا باز نشوند سپس حرارت گاز را کم کنید تا کوفته ها جا بیفتند.
در این مطلب با روش تهیه کوفته سبزی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای لذیذ نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید؛ در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کوفته کلیک کنید.
منبع : آرگا