نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و نکاتی برای طعم بهتر

کوفته تبریزی از انواع غذاهای اصیل ایرانی خوشمزه و خوش طعم است و بهتر است کدبانوهای ایرانی کوفته تبریزی را با کمک دستور اصلی آن بپزند. در طرز تهیه کوفته تبریزی اصل از لپه و گوشت چرخ کرده و پیاز و برنج و سبزی مخصوص کوفته و تخم مرغ و سیب زمینی و ادویه استفاده می شود همچنین شما می توانید برای تهیه مواد میانی کوفته از گردو و پیاز سرخ شده و آلو و زرشک و تخم مرغ آب پز استفاده کنید.

کوفته از انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی است که انواع مختلفی دارد. کوفته تبریزی و کوفته شیرازی و کوفته سبزی از انواع کوفته های خوشمزه هستند و بهتر است کدبانوهای ایرانی برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی شان از پخت این غذاهای اصیل ایرانی غافل نشوند.

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم برای فیلینگ کوفته تبریزی

مواد لازم برای تهیه سس کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل در منزل

برای پخت کوفته تبریزی ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را درون غذاساز بریزید و این مواد را با یکدیگر به خوبی میکس کنید سپس لپه پخته شده و سیب زمینی رنده و پخته شده را به صورت جداگانه درون غذاساز و یا هاون برقی نرم کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوفته تبریزی اصل برنج نیم پز و میکس شده را به مخلوط مواد کوفته تبریزی بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. مواد کوفته را به ظرفی گود منتقل کنید و فلفل و نمک و زیره سبز و زعفران و تخم مرغ را به مواد کوفته بیفزایید و مخلوط مواد را ورز دهید می توانید از غذاساز نیز برای ورز دادن مواد کوفته استفاده کنید.

سبزی مخصوص کوفته را که قبلا خرد کرده اید به مواد بیفزایید و مواد کوفته را به خوبی با سبزی ترکیب کنید.


در مرحله بعدی طرز تهیه کوفته تبریزی اصل تنظیف پارچه ای تمیزی را درون ظرفی مناسب قرار دهید سپس مواد کوفته تبریزی را درون تنظیف پارچه ای بریزید. گردو خیس خورده و تخم مرغ آب پز و آلو و زرشک را وسط مواد کوفته بریزید و تنظیف پارچه ای را گره بزنید و دست هایتان را مرطوب کنید و کوفته را به صورت گرد فرم دهید.
در مرحله آخر طرز تهیه کوفته تبریزی اصل پیاز را درون قابلمه ای مناسب سرخ کنید سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و فلفل و نمک و زعفران را به مواد سس اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آب را به مواد سس بیفزایید و بعد از اینکه مواد سس به دمای جوش رسیدند کوفته را درون سس قرار دهید و اجازه دهید تا مواد کوفته به مدت ۶ ساعت روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شوند.

نکات طلایی برای پخت بهتر کوفته تبریزی اصل

  1. متعادل نبودن نسبت مواد اولیه در طرز تهیه کوفته تبریزی اصل باعث وا رفتن کوفته می شود.
  2. برای پخت کوفته تبریزی لپه و برنج را نباید به صورت کامل بپزید.
  3. اگر مقدار لپه بیش از اندازه باشد کوفته ها در هنگام پختن باز می شوند.
  4. در طرز تهیه کوفته تبریزی اصل از گوشت خیلی چرب استفاده نکنید.
  5. اگر مواد کوفته را به درستی ورز ندهید کوفته ها باز می شوند.
  6. اگر تمایل دارید احتمال وا رفتن کوفته تبریزی کمتر شود بهتر است از سیب زمینی برای پخت کوفته تبریزی استفاده کنید.
  7. سبزی مخصوص کوفته تبریزی شامل تره و مرزه و شوید و ترخون و جعفری می باشد.
  8. توجه داشته باشید که بعد از رنده کردن پیاز باید آب آن را به صورت کامل بگیرید.
  9. در زمان اضافه کردن مواد کوفته به قابلمه سس باید حرارت شعله گاز پایین باشد.
  10. برای پختن مواد کوفته بهتر است در چند دقیقه اول درب قابلمه را باز نگه دارید سپس درب قابلمه را ببندید.
  11. در صورت تمایل می توانید مواد کوفته را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و درون هر کدام از کوفته را با مواد میانی ذکر شده به صورت جداگانه پر کنید که در این صورت نیازی به تنظیف پارچه ای نخواهید داشت.
  12. می توانید در طرز تهیه کوفته تبریزی ران مرغ پخته را جایگزین تخم مرغ آب پز در مواد میانی کنید.

در این مطلب با طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و نکات طلایی برای پخت بهتر کوفته تبریزی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این کوفته ایرانی نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با دستور پخت انواع کوفته کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل