نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کرپ با بهترین روش

کرپ جزء غذاهای محبوب در سراسر دنیا است و مخصوص ناحیه بروتاین است. طرز تهیه کرپ در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این نوع نان نازک را با آرد گندم تهیه کنید.

طرز تهیه کرپ

اگر شما می خواهید کرپ را با طعم شیرین طبخ کنید بهتر است که در طرز تهیه کرپ از آرد گندم استفاده کنید. برای ایجاد طعم ایده آل کرپ می توانید در طرز تهیه کرپ از آرد گندم سیاه استفاده کنید. می توانید در داخل خمیر کرپ هر نوع مواد دلخواهی را که در داخل خمیر غذاهایی مانند پیراشکی و یا بورک به کار می برید استفاده کنید.

مواد لازم

آرد گندم : ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۵ عدد
شیر : ۱ پیمانه
روغن مایع : ۵ قاشق سوپ خوری
نمک : به مقدار لازم

روش تهیه کرپ در منزل

در ظرفی مناسب همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید توجه داشته باشید که باید مایه کرپ کاملا صاف و فاقد گلوله باشد.

تابه ای دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد آماده کنید و ته تابه و اطراف تابه را چرب کنید سپس تابه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا به خوبی گرم شود. مقداری از مایه کرپ را در تابه بریزید.

سپس تابه را بغلطانید تا مایه کرپ همه سطح تابه را بپوشاند.

در مرحله بعدی طرز تهیه کرپ تابه را دوباره بر روی حرارت گاز قرار دهید تا مایه کرپ مقداری برشته شود.

سپس کرپ را در یک سینی و یا بشقاب مناسبی برگردانید و طبق مراحل ذکر شده همه کرپ ها را آماده کنید.

توجه داشته باشید که یکی از نکات مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.

بعد از این که کرپ آماده شد می توانید مواد دلخواهتان را نظیر گوشت و انواع سبزیجات در قسمت برشته آن قرار دهید و سپس کرپ را لوله کنید و در مقداری روغن آن را سرخ کنید. اگر شما تمایل دارید که در درون خمیر کرپ مربا و خامه بریزید بهتر است دو طرف کرپ را در هنگام طرز تهیه کرپ به خوبی برشته کنید تا بعد از قرار دادن این مواد در درون کرپ دیگر نیازی به سرخ کردن دوباره آن نداشته باشید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل