نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

بعضی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلته. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد. در این مطلب هم درباره طرز تهیه کتلت و نکته هایی برای طعم و بافت بهتر اون توضیح میدیم.

کتلت

مواد لازم برای تهیه کتلت

مواد لازم برای تهیه کتلت

مراحل تهیه کتلت

ابتدا پیاز رو رنده ریز کرده و آبش رو کاملا میگیریم.

پیاز رنده شده

حالا سیب زمینی هایی که از قبل پختیم و حالا سرد شدن رو رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم.

سیب زمینی رنده شده

در نهایت گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زرچوبه هم به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم.

اضافه کردن همه مواد

همه مواد رو خیلی خوب و با حوصله ورز میدیم.

ورز دادن مواد

در صورتی که احساس کردیم مخلوطمون کمی شله و خوب منسجم نیست به اون حدود ۱ قاشق آرد سوخاری یا آرد نخود چی اضافه میکنیم.

اضافه کردن آرد

حالا یه گلوله از مواد برداشته با دست بهش شکل میدیم، مانند تصویر زیر.

شکل دادن کتلت

پشت و روی کتلت رو به آرد سوخاری آغشته میکنیم.

آغشته کردن به آرد سوخاری

حالا داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و وقتی روغن داغ شد کتلت هارو به آرومی داخل روغن گذاشته و با حرارت خیلی ملایم سرخشون میکنیم تا مغز پخت بشن.

سرخ کردن کتلت

بعد از اینکه یک طرف کتلت ها سرخ شد برشون میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ و طلایی بشه.

طلایی شدن هر دو طرف

حدود نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه برای سرخ شدن هر دو طرف کتلت ها با شعله کم زمان لازم داریم و بعد از اون کتلت ها حاضرن … نوش جان

نکاتی درباره طعم و بافت بهتر کتلت

کتلت

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل