نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن

کباب ها از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که در بسیاری از مراسم های رسمی و خودمانی تهیه می شود. از جمله این کباب های خوشمزه کباب بلغاری، کباب لقمه ای و کباب تابه ای است. هر کدام از این کباب ها مانند طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه سبک و روش متفاوتی برای طبخ دارند.

مواد لازم

مواد لازم برای دورچین کباب

جعفری ساطوری شده: به میزان لازم

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی

دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰ در ۱۵ سانتی متری خرد کنید. گوشت را از هر گونه چربی پاک سازی کنید تا خالص شود.

پیاز خرد شده را در کاسه گودی بریزید و در ادامه سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نصف سماق، روغن زیتون و رب گوجه فرنگی را به پیاز خرد شده اضافه کنید و همه مواد را مخلوط نمایید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کباب دنده گوسفندی، گوشت خرد شده را در کاسه بریزید و همه ی مواد را با دست هم بزنید. این مخلوط کردن را بهتر است با دست انجام دهید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود. حالا مایع را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود.

کباب را به سیخ بکشید. کباب پز را روی شعله ملایم قرار دهید تا رنگ گوشت قرمز قهوه ای شده و کاملا بپزد. دورچین تدارک دیده شده در اطراف کباب بچینید و کباب را با آن تزیین کنید. کباب را با باقی مانده سماق میل کنید.

نکات لازم برای تهیه کباب دنده

امید داریم از طریقه درست کردن کباب دنده کرمانشاهی نهایت استفاده را برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با طرز تهیه انواع کباب کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل