نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کباب تند مراکشی مرحله به مرحله

امتحان کردن غذای کشورهای دیگه مخصوصا اون دسته از غذاهایی که با ذائقه ما جور هستن، میتونه تجربه خیلی لذت بخشی باشه … در این مطلب طرز تهیه یه کباب مرغ رو براتون میذارم که از غذاهای کشور مراکش هستش و به خاطر ادویه هایی که توش بکار رفته فوق العاده لذیذ و خوش طعمه از طرفی درست کردنش هم خیلی آسون و بی دردسره، امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرین

کباب تند مراکشی

مواد لازم برای تهیه کباب تند مراکشی

مواد لازم برای تهیه کباب تند مراکشی

مراجل تهیه کباب تند مراکشی

برای تهیه این غذای لذیذ اول از همه باید سینه مرغ رو به صورت افقی از وسط نصف کنیم.

نصف کردن سینه مرغ

حالا هر دو تکه مرغ و هر دو طرفش رو خوب با بیفتک کوب میکوبیم.

کوبیدن گوشت

بعد نوبت تهیه سسی هستش که مرغ باید توش بخوابه پس روغن زیتون، آب لیمو، فلفل، زیره، تخم گشنیز، سیر و به مقدار لازم نمک رو داخل کاسه میریزم. این کباب تند درست میشه پس میتونین بر طبق سلیقتون مقدار فلفل رو کم یا زیاد کنین.

اضافه کردن ادویه ها

بعد گشنیز و جعفری ای رو هم که ریز خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم.

اضافه کردن سبزی

حالا مواد و با هم مخلوط کرده و مرغ هارو بهشون اضافه میکنیم و خوب به مواد آغشتشون میکنیم. حالا روی کاسه رو با سلفون پوشونده و اجازه میدیم تا مرغ ها برای حدود ۵ ساعت داخل یخچال بمونن تا مزه بگیرن.

خواباندن مرغ در سس

بعد از طی مدت زمان لازم مرغ هارو از سسشون درمیاریم و داخل ماهیتابه بدون اضافه کردن روغن میذاریم تا با حرارت متوسط بپزن.

پختن مرغ

وقتی یک طرف مرغ ها طلایی شد اجازه میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه.

طلایی شدن هر دو طرف

در نهایت کباب تند مراکشی ما حاضره و میتوینم با کمی برنج و ماست سروش کنیم … نوش جان

کباب تند مراکشی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل