نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کامل پای سبزیجات و خمیر پای

استفاده از سبزیجات در سبد غذایی روزانه از مهمترین اصول تغذیه هست. اینکه بتونیم با هر ترفندی انواع سبزیجات رو که حاوی مواد مغذی بسیاری هستن در غذاهای روزانه خونوادمون بگنجونیم میتونه یک هنر خیلی بزرگ باشه. در این مطلب یک پای سبزیحات خیلی جذاب رو آموزش میدم که به عنوان یک وعده ی کامل خوشمزه و زیباست. معمولا هم به دلیل ظاهر زیبایی که داره همه ی اعضای خونواده و مخصوصا بچه ها جذبش میشن.

پای سبزیجات

 

موادلازم برای تهیه پای سبزیجات

برای این پای میتونین از خمیر هزارلا ، خمیر تارت و خمیر کیش هم استفاده کنید. من خمیر را طبق دستور زیر آماده کردم.

مواد لازم برای خمیر پای سبزیجات

طرز تهیه خمیر پای سبزیجات

کره شکر را باهمزن هم میزنیم تا سبک و روشن بشه. تخم مرغ اول را اضافه و سی ثانیه هم میزنیم. تخم مرغ دوم را اضافه و باز سی ثانیه هم میزنیم. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با دور کند مخلوط میکنیم. وقتی مخلوط شد٬ بانوک انگشتان ورز میدیم. اگر چسبناک بود خیلی کم آرد اضافه میکنیم مجددا در حد مخلوط شدن ورز میدیم. خمیر را سلفون میپیچیم و برای نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.

کف قالب مخصوص پای به قطر بیست و شش سانتی را کمی چرب کرده و خمیر را کف قالب پهن کنید و از دیواره ها بیارید بالا. روی خمیر رو هم با چنگال سوراخ سوراخ کنید تا حین پخت پف نکنه.

پهن کردن خمیر کف قالب و سوراخ کردن باچنگال

پنیر چدار یا گودا رو روی خمیر میگذاریم.

قرار دادن پنیر روی خمیر

سبزیجات را به اندازه های دلخواه برش میدیم و روی پنیر میچینیم.

چیدن سبزیجات

پنیرخامه ای را باچنگال باز کرده و تخم مرغ، نمک، پودرسیر و فلفل سیاه را اضافه و باچنگال هم میزنیم تا یکدست بشه.

ترکیب پنیرخامه ای، تخم مرغ، پودرسیر ، فلفل سیاه

و روی سبزیجات میریزیم. حالا حلقه های زیتون را میچنیم و برای زیبایی چندتا خلال پیاز و چندتا هم گوجه روش میذاریم. کمی پودر آویشن یا ریحان را هم میپاشیم و میذاریم در فر داغ ١٨٠ درجه بمدت بیست و پنج الی سی دقیقه.

آماده رفتن توی فر

میتونین بجای بامیه٬ قارچ هم بریزین که دراینصورت باید باکره کاملا تفت بدین تا آب نداشته باشه.

سالاد هم ترکیب خیارسبز ورقه شده، برگهای تازه ریحان، دانه کاج، کمی هم نمک و هرچاشنی که دوست دارین. بجای دانه کاج میتونین پرک بادام تست شده هم بریزین.

پای سبزیجات بعد از پخت

 

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل