نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کامل خورشت آلو اسفنجاج

خورشت آلو اسفناج میتونه یکی بهترین انتخاب های ما تو فصل زمستون باشه. اون هم به دلیل فراوانی اسفناج، منبع بی نظیر آهن و ویتامین های لازم و ضروری برای بدن. ترکیب اسفناج با آلو و اضافه کردن چاشنی های مورد علاقمون، می تونه این غذا رو بی نظیر و لذت بخش کنه و هر ذائقه ای رو مجذوب خودش! امروز براتون طرز تهیه این خورشت خوشمزه رو میذارم و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

خورشت آلو اسفناج

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

اول از همه آلو هامون رو یک ساعت قبل از شروع به کار خیس میکنیم.

خیس کردن آلو بخارا

پیاز رو روی حرارت متوسط و همراه با روغن داغ به مدت حدوداً سه دقیقه تفت می دیم تا نرم و شفاف بشه. گوشت رو به پیاز اضافه می کنیم تا آبش کشیده بشه.

اضافه کردن گوشت به پیاز سبک شده

مقداری آب به گوشت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم آب تا جوش بیاد. سپس زعفران را اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده و در قابلمه رو قرار می دیم تا گوشت بپزه.

افزودن زعفران به آب و گوشت

بعد از اینکه گوشت تقریباً پخته شد، در قابلمه ای مناسب اسفناج را بدون آب روی حرارت ملایم قرار می دیم تا زمانیکه آبش تبخیر بشه. سپس با مقداری روغن تفت می دیم.

تفت دادن اسفناج با روغن

در نیم ساعت پایانی پخت، اسفناج رو به خورشت اضافه میکنیم.

اضافه کردن اسفناج تفت داده شده در نیم ساعت پایانی پخت

و در محله بعدی آلو بخارایی رو که خیس کرده بودیم رو به خورشت اضافه میکنیم.

اضافه کردن آلو ها به خورشت

خوب خورشت رو مخلوط می کنیم و بعد شکر رو اضافه میکنیم.

اضافه کردن شکر به خورشت آلو اسفناج

و در مرحله آخر، آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم. اگر لیمو ترش تازه در دسترستون بود حتماً ازش استفاده کنید.

اضافه کردن آب لیمو ترش

درب قابلمه رو میزاریم و حدوداً نیم ساعت زمان میدیم تا خورشت جا بیفته و عطر بی نظیرش همه خونه رو پر کنه. سپس خورشت رو در ظرف مناسبی می ریزیم و همراه با پلو سرو می کنیم.

خورش آلو اسفناج

نکات پخت آلو اسفناج

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل