نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ژله بستنی لایه ای و چند رنگ

سلام دوستان انشاالله طاعات وعبادات همگی موردقبول درگاه احدی قرار گرفته باشد هنگام اذان مارا هم از یاد نبرید .

دیشب تولد همسر گرامی بود . از شما چه پنهان تولدشون یادم رفته بود .خونه هم نبودم ساعت ۴ تازه رسیدم خونه .خیلی بدو بدو کردم تا فکر کردم چی درست کنم تا بچه هارا دعوت کردم که بیان خودمم مشغول کار شدم . اولین کاری که کردم تهیه ژله بود . طرز تهیه یک ژله دو تا سه ساعته را خدمت عزیزان آموزش میدهم .

ژله بستنی

برای دیدن تزیین دسر با شکلات به این مطلب مراجعه بفرمایید.

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی

۳/۴ لیوان از بستنی وانیلی را در ظرف ریخته تا کمی نرم شود ولی شل نشه .

سپس یک بسته پودر ژله رنگ قرمز که من از انار استفاده کردم را در ۳/۴ لیوان آب جوش خوب حل کنید . یا به روش بن ماری که در کاسه شیشه ای ریخته روی بخار کتری هم زنید تا شفاف شود .

وقتی پودر ژله حل شد بستنی را به ژله اضافه میکنید تا مواد صاف شود ودر قالب مورد نظرتان میریزید ودر یخچال به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد .بعد از ۴۵ دقیقه دوباره مرحله بالا را تکرار میکنید فقط با پودر ژله روشن تر که رنگ ژله ردیفی خودش را نشون بده. بعد دوباره مواد آماده را روی اون ژله فبلی که گذاشتید خودش را بگیره میریزید و بلا فاصله در یخچال میگذارید که ژله زیری آب نشه. وهمینطور پودر ژله سومی را هم مانند اولی ودومی بعد از ۴۵ دقیقه مواد دومی تکرار کنید و بگذارید یک تا دوساعت بسته بشه من از سه بسته استفاده کردم در دو ظرف متفاوت. به همین راحتی و خوشمزگی.

ژله لایه ای

نکات تهیه ژله بستنی

دستور کامل و عکس از سرکار خانم سوسن محمد هاشم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل