نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه چیکن استراگانف با طعم واقعی + نکات طلایی

بیف استراگانف و چیکن استراگانف از انواع خوراک های روسیه ای خوشمزه ای هستند که روش پخت آن ها تقریبا مشابه یکدیگر است با این تفاوت که در طرز تهیه بیف استراگانف از گوشت گوساله استفاده می شود ولی در تهیه چیکن استراگانف از گوشت سینه مرغ استفاده می شود.

چیکن استراگانف غذایی متفاوت و خوش طعم است که می تواند از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید هم چنین این غذای مقوی و خوشمزه را می توانید برای وعده شام سرو کنید.

 

مواد لازم

قارچ : ۳۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان : نیم کیلو
خامه : ۱۰۰ گرم
شیر : دو لیوان
فلفل سیاه : به میزان لازم
نمک : به یمزان لازم
پیاز : ۱ عدد
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲۵ گرم
سرکه : ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری
چیپس خلالی سیب زمینی : ۱ بسته

طرز تهیه چیکن استراگانف در منزل

در دستور پخت چیکن استراگانف ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری با عرض ۱ سانت و طول ۴ سانت برش دهید و سپس سینه مرغ را با سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه مخلوط این مواد را در گوشه ای قرار دهید تا مرغ به خوبی مزه دار شود.
بعد از مدت زمان ذکر شده در درون تابه ای مناسب پیاز خلالی شده را با کمک یک قاشق روغن مایع تفت دهید.

بعد از این که پیاز طلایی شد سینه مرغ را به پیاز اضافه کنید و به خوبی آن را تفت دهید.

بعد از سرخ شدن سینه های مرغ آن ها را از درون تابه بیرون آورید و خامه را به سینه مرغ اضافه کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه چیکن استراگانف قارچ را خرد کنید و سپس به قارچ های خرد شده ۱ قلشق آبلیمو بزنید. مقداری کره را در درون تابه بریزید و حرارت گاز را زیاد کنید سپس قارچ ها را در درون تابه بریزید و آن ها را به خوبی تفت دهید.

بعد از این که آب قارچ ها کشیده شد آرد را به قارچ اضافه کنید و آرد را مقداری تفت دهید.

سپس شیر را به مخلوط این مواد اضافه کنید و به خوبی مواد را هم بزنید تا با شیر مخلوط شوند بعد از مخلوط شدن همه مواد مرغ تفت داده شده را نیز به آن ها اضافه کنید و حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید که سس چیکن استراگانف مقداری غلیظ شود.


بعد از آماده شدن چیکن استراگانف می توانید آن را در درون ظرف مناسبی بکشید و با کمک چیپس خلالی این غذای فرنگی را تزیین کنید.

نکات طلایی برای پخت چیکن استراگانف

۱٫ می توانید در طرز تهیه چیکن استراگانف از فلفل دلمه ای رنگی نیز استفاده کنید که در این صورت باید فلفل دلمه ای را خلالی خرد کنید و سپس آن را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید.
۲٫ می توانید چیپس های خلالی سیب زمینی را در هنگام سرو غذا بر روی چیکن استراگانف بپاشید.
۳٫ در صورت تمایل می توانید به این غذای روسی مقدار کمی رب اضافه کنید.
۴٫ سس سفید این غذا را می توانید به صورت جداگانه نیز تهیه نمایید.
توجه داشته باشید که در هنگام اضافه کردن شیر به آرد و قارچ باید شیر به دمای محیط برسد تا نبرد.

بعد از پخت چیکن استراگانف می توانید آن را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید و یا از آن به عنوان سس پاستا استفاده نمایید. امیدواریم از طرز تهیه چیکن استراگانف در منرل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود با سرو این غذای خوشمزه سپری کنید. نوش جان

منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ

خروج از نسخه موبایل