نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه پیتزا قیفی با بهترین دستور پخت

پیتزا قیفی یکی از انواع غذاهای جالب و خوشمزه است که شما می توانید آن را از یک خمیر که به شکل قیف بستنی است تهیه کنید و سپس مواد دلخواهتان را در درون خمیر پیتزا قیفی شکل بریزید. در این بخش طرز تهیه پیتزا قیفی را به شما کدبانوهای عزیز آموزش خواهیم داد.

پیتزا قیفی از انواع غذا های پرطرفداری است که شما می توانید با این نوع غذا از مهمان های خود در جشن های تولد و مهمانی های دوستانه پذیرایی کنید. اگر شما با دستور پخت پیتزا قیفی آشنا نیستید می توانید با ملاحظه این مطلب پیتزا قیفی با طعم بی نظیری را یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا قیفی

قالب قیفی کاغذی یا فلزی
خمیر پیتزا
فویل آلمینیومی
نگه دارنده قیف
سس پیتزا
پنیر پیتزا
مواد دلخواه برای پر کردن قیف های پیتزا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آب گرم : ۲ لیوان
شکر : ۱/۲ فنجان
آرد سفید : ۲ لیوان
پودر شیر خشک : ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه : ۲ قاشق غذاخوری
روغن : ۱/۲ لیوان
آرد سفید الک شده همراه با نمک : ۳ لیوان

طرز تهیه خمیر پیتزا

ابتدا آرد و شیر خشک و خمیر مایه فوری و شکر را در درون ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس آب گرم را به مخلوط این مواد اضافه کنید و مایه خمیر را به خوبی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

سپس بر روی ظرف خمیر را سفلون بکشید و دستمالی را بر روی ظرف خمیر قرار دهید و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید تا خمیر به خوبی عمل آید.

خمیر عمل آمده را در درون ظرف بزرگی قرار دهید و ۳ لیوان آرد الک شده را به خمیر اضافه کنید و خمیر پیتزا را به خوبی جمع کنید.

روغن را به خمیر پیتزا اضافه کنید و خمیر را ورز دهید و سپس روی خمیر را با دستمالی به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا به عمل بیاید.

طرز تهیه پیتزا قیفی در منزل

بعد از طرز تهیه خمیر پیتزا فر را بر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود سپس اطراف قالب قیفی کاغذی را با فویل آلمینیومی پوشش دهید توجه داشته باشید که نیازی نیست قالب آهنی را با فویل بپوشانید.


خمیر پیتزا را با کمک وردنه صاف کنید پهنای خمیر پیتزا باید ۲٫۵ سانتی متر باشد.


در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا قیفی مربعی از خمیر را برای دور قیف جدا کنید.

سپس قالب آلمینیومی و یا فلزی را در گوشه خمیر مربع شکل قرار دهید و به آرامی خمیر را در اطراف قیف بپیچانید و لبه های به هم رسیده خمیر را با کمک انگشت بر روی هم فشار دهید تا خمیر بر روی قیف محکم شود.


قیف های پیچیده شده با خمیر را در درون قالب فر که از قبل چرب کرده اید به صورتی که دهانه قیف های پیتزا بر روی قالب فر باشد قرار دهید سپس قالب فر را در درون فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید توجه داشته باشید که رنگ خمیر پیتزا باید قهوه ای روشن شود.

بعد از آماده شدن قیف های پیتزا اجازه دهید تا آن ها سرد شوند و سپس با دقت فراوانی قالب ها را از قیف جدا کنید و آن ها را به صورت نیمه کج در درون سینی نگه دارنده قیف قرار دهید می توانید قیف های جدا شده را در درون ظرفی مناسب نیز به صورت نیمه کج و یا راست قرار دهید.

سس پیتزای دلخواه خود را تهیه کنید و با کمک قاشق آن را در دورن قیف های پیتزا بریزید و همه سطح درونی قیف را با سس پیتزا آغشته نمایید.

دقت داشته باشید که بهتر است نیمه پایینی قیف را با سس پیتزا پر کنید. بعد از پر کردن قیف ها با سس پیتزا مواد دلخواه خود را در درون قیف ها بریزید و سپس بقیه قیف را با پنیر پیتزا پر کنید.


در مرحله آخر طرز تهیه پیتزا قیفی می توانید برای تزیین پیتزا از برش های مواد خوراکی دلخواه خود مانند یک تکه از پپرونی و قارچ و یا زیتون استفاده کنید و سپس قیف ها را در درون فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود و به رنگ طلایی تبدیل شود.

در این مطلب طرز تهیه پیتزا قیفی را با روشی متفاوت مشاهده کردید که امیدواریم با کمک این مطلب پیتزای متفاوتی را در درون منزل خود تهیه نمایید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت پیتزا های مختلف به بخش انواع پیتزا مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل