نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه پکوره هندی خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

پکوره از غذاهای تند و خوشمزه است که آن را به عنوان غذای هندی می شناسند. بیشترین زمان برای طرز تهیه پکوره هندی صرف فراهم کردن ادویه می شود. این غذا یک غذای خوش طعم است و مانند فاصولیه ترکیه با فلفل تهیه می شود.

در آموزش های گذشته شما را با طرز تهیه سمبوسه هندی و بریانی هندی که دو غذای مناسب ذائقه ایرانی ها بودن آشنا کردیم. پکوره نیز غذایی می متفاوت است که می تواند محبوبیت زیادی در خانواده های ایرانی بدست آورد.

مواد لازم

طرز تهیه پکوره هندی

این غذا دستور پخت فوق العاده ساده ای دارد و به راحتی قابل تهیه می باشد. زود آماده شدن این غذا یکی از مزیت های اصلی آن محسوب می شود. این نوع غذا بیشتر مناسب کسانی است که ذائقه خوبی برای غذای تند دارند. برای شروع طرز تهیه پکوره یا همان پاکورا هندی، ابتدا آرد سفید و آرد نخود را برای هوا دهی الک کنید. در ادامه دو آرد را با هم مخلوط کنید.

آن گاه بیکینگ پودر، نمک و زردچوبه و در نهایت آب را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. پیاز نگین شده را نیز به همراه فلفل سبز خرد شده با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

مواد را با قاشق به هم بزنید و تا حد امکان یک دست کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پکوره هندی، سبزیجات ریز شده را نیز به مواد اضافه کرده و به هم بزنید. حالا از مواد آماده شده به اندازه یک قاشق برداشته و در ماهیتابه بریزید و منتظر بمانید تا سرخ شود.

برای سرخ کردن بقیه مواد نیز به همین روش عمل کنید.

نکات مهم و ضروری برای پخت بهتر پکوره

در این مطلب با دستور پخت پکوره هندی آشنا شدید. شما عزیزان می توانید برای تهیه این غذای خوشمزه از فلفل سبز کمتری استفاده کنید. امیدواریم این دستور تهیه مورد پسند شما عزیزان واقع شده باشد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل