پوره سیب زمینی ،مناسب سرو در کنار انواع غذاهای گوشتی و سبزیجات می باشد. پوره سیب زمینی آنقدر نرم و لطیف است که می توان آن را برای تزیین هر نوع غذایی استفاده کرد. پوره سیب زمینی را با استفاده از ماسوره های فرم دهنده، به زیبایی حالت و فرم دهید.
پوره سیب زمینی مجلسی و دستور العمل تهیه آن
مواد لازم جهت تهیه پوره سیب زمینی:
سیب زمینی : ۱ کیلوگرم
شیر : نصف پیمانه
خامه : نصف پیمانه
کره : ۶۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه پوره سیب زمینی :
• سیب زمینی را با دقت شسته و آن ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.
• سیب زمینی ها را همراه ۲ قاشق چایخوری نمک و مقداری آب، در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. بهتر است روی سیب زمینی ها ۴ سانتی متر آب باشد.
• بعد از به جوش آمدن، حرارت را ملایم کرده تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند و البته وا نروند. حدودا ۱۰ دقیقه طول خواهد کشید.
• بعد از مغز پخت شدن سیب زمینی ها را آبکش کرده و در قابلمه ای بدون روغن ریخته و آن ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود.
• کره، شیر و خامه را در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط خامه و شیر و کره داغ را بر روی سیب زمینی له شده بریزید و خوب با هم میکس کنید. با مقدار مناسبی نمک و فلفل مزه دارش کنید.
پوره سیب زمینی را با مقداری جعفری ساطوری شده تزیین و سپس آن را سرو کنید.
پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو شده غذایی کامل و مقوی محسوب می شود و بسیار مناسب برای رشد و نموی کودکان دلبند شما است. اگر می خواهید پوره سیب زمینی شما لطیف تر و نرم تر و حالت پذیرتر شود در مواد لازم مقدار کره را ۲۵ درصد بیشتر کنید. امیدواریم از آموزش طرز تهیه پوره سیب زمینی لذت برده باشید.
منبع : آرگا