نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه پانکو غذای ایتالیایی خوشمزه و لذیذ

پانکو یا مرغ سوخاری از انواع غذاهایی هستند که به صورت رژیمی تهیه می شوند و شما می توانید در طرز تهیه پانکو از انواع سبزیجات نظیر اسفناج و پیازچه و جعفری برای ایجاد طعم ایده آل و متفاوت استفاده کنید و اگر شما رژیم لاغری دارید و هوس خوردن مرغ سوخاری کرده اید می توانید این غذای خوش طعم را به صورت رژیمی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

با مرغ می توانید غذاهای مختلفی نظیر مرغ سوخاری و پانکو ( مرغ سوخاری رژیمی ) و مرغ یونانی را بپزید که هر کدام از این غذاها مجلسی نیز هستند و شما می توانید با پختن آن ها پذیرایی با شکوهی را از مهمان ها داشته باشید.

مواد لازم

طرز تهیه پانکو غذای ایتالیایی معروف

برای تهیه پانکو ابتدا فیله های مرغ را درون کیسه نایلونی مناسبی قرار دهید و با کمک وردنه روی فیله ها بکشید تا مقداری باز شوند توجه داشته باشید که فیله ها نباید پاره شوند سپس یکی از فیله ها را بردارید و روی فیله مقداری پنیر پیتزا بگذارید سپس روی پنیر را اسفناج قرار دهید و به ترتیب جعفری و پیازچه های خرد شده را روی فیله مرغ قرار دهید و دوباره مقداری پنیر پیتزا روی همه مواد بگذارید و یک فیله مرغ را روی مواد میانی قرار دهید و لبه های فیله ها را به یکدیگر فشار دهید و با کمک وردنه روی فیله ها را صاف کنید تا به یکدیگر بچسبند.
در مرحله بعدی طرز تهیه پانکو ایتالیایی، فیله های آماده شده را درون آرد بغلطانید و با کمک دست همه قسمت فیله ها را آردی کنید و با کمک دست فیله ها را شکل دهید تا باز نشوند سپس سفیده های تخم مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن سفیده های تخم مرغ را هم بزنید می توانید به سفیده تخم مرغ زده شده مقداری سس کچاپ نیز اضافه کنید سپس مخلوط سفیده و سس را دوباره هم بزنید. در این مرحله از دستور پخت پانکو فیله های مرغ را درون مخلوط سس و سفیده تخم مرغ بزنید و همه قسمت فیله ها را تخم مرغی کنید.

فیله ها را به پودر سوخاری آغشته کنید و فیله های مرغ آماده شده را روی سینی فر که از قبل با روغن زیتون چرب کرده اید با فاصله مناسبی بچینید و با کمک قلم مو روی فیله ها روغن زیتون بمالید سپس سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر که از قبل با دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید توجه داشته باشید که بعد از گذشت ۱۰ دقیقه باید فیله ها را برگردانید تا دو طرف آن ها طلایی شود.

نکاتی برای تهیه پانکو

در این مطلب با طرز تهیه پانکو ایتالیایی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید؛ در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل