از انواع پر طرفدارترین فست فود ها می توان به همبرگر اشاره کرد، که با مواد غذایی و روش های مختلفی تهیه می شود، در ادامه این مطلب طرز تهیه همبرگر ذغالی لذیذ و خوشمزه در منزل را در بخش آشپزی مجله آرگا تهیه کرده ایم در ادامه همراه ما باشید.
همبرگر را می توانید با انواع مواد غذایی مختلفی تهیه کنید، در روزهای گذشته با طرز تهیه همبرگر باسویا و طرز تهیه همبرگر مرغ که از انواع همبرگر های سالم و خوش طعم هستند و تهیه این نوع همبرگر ها به راحتی امکان پذیر است.
مواد اولیه :
- پیاز : ۱ عدد
- تخم مرغ : ۱ عدد
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
- پودر سوخاری : ۲ قاشق غذا خوری
- سس خردل یا کچاب : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه همبرگر ذغالی :
برای تهیه همبرگر ذغالی ابتدا پیاز را پوست گرفته، شسته، رنده کرده سپس آب آن را بگیرید،
در ظرفی گوشت چرخ کرده را بریزید، تخم مرغ را به آن اضافه کنید،
در مرحله بعد پیاز را مخلوط و خوب هم بزنید،
سپس پودر خردل یا کچاب را اضافه کرده، انتخاب یکی از این دو پودر بستگی به ذائقه شما دارد، سپس ادویه جات و پودر سوخاری را به مواد اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
سپس ورز دهید، یا داخل غذاساز ریخته مخلوط کنید تا حالت چسبنده و یکنواختی پیدا کند.
مواد آماده شده را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید، روی سینی پهن و به شکل دایره در بیاورید، مانند نمونه.
حالا باربیکیو یا منقل را آماده کنید و قبل از گریلکردن همبرگرها، چند برش گوجه فرنگی حلقهشده را روی باربیکیو قرار دهید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه آنها را گریل کنید. گوجهفرنگیهای گریلشده، طعم بهتری به ساندویچ همبرگر شما خواهد داد، حالا گوجه فرنگی ها را برداشته، میله باربیکیو رو روی آتش خوب گرم کنید سپس همبرگرها را منتقل کرده و هر دو طرف رو به میزان لازم گریل کنید.
برای سرو کردن همبرگر خانگی می توانید، از پنیر پیتزا، کاهو و نان همبرگر استفاده کنید. در این مطلب با طرز تهیه همبرگر ذغالی لذیذ و خوشمزه آشنا شدید که امیدواریم بتوانید به راحتی این غذای مقوی و خاص را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. در صورت تمایل برای آشنایی با سایر غذاهای فست فودی خوشمزه می توانید به بخش انواع فست فود از مجله آرگا مراجعه نمایید. موفق باشید.
The post طرز تهیه همبرگر ذغالی لذیذ و خوشمزه در منزل appeared first on آرگا.
نوشته طرز تهیه همبرگر ذغالی لذیذ و خوشمزه در منزل اولین بار در بروز باش. پدیدار شد.