نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه نان سیر دار با پنیر

نون سیر دار که مواد تشکبل دهنده اصلیش انواع نون ها با سیر هستش جز دسته پیش غذاها قرار میگیره. البته میتونیم با توجه به ذائقه خودمون یه سری مواد اولیه دیگه هم بهشون اضافه کنیم. امروز طرز تهیه یک مدل نون سیر دار رو براتون گذاشتم که توی فر تهیه میشه و وقتی آمادش میکنین و میذارینش تو فر کل خونتون رو از بوی محشرش پر میکنه این مدل نون سیر دار رو میتونین به عنوان پیش غذا یا حتی به عنوان شام با سالاد فراوون میل کنین. امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعم بی نظیرش لذت ببرین.

نان سیر دار

مواد لازم برای تهیه نان سیر دار

مواد لازم برای تهیه نان سیر دار

مراحل تهیه نان سیر دار

ابتدا در صورت تمایل نون تست رو با قالب به شکل دلخواهمون درمیاریم.

شکل دادن نان تست

میتونیم از نون های تست به صورت کامل و یا حلقه های نون باگت هم استفاده کنیم.

نون تست های قالب زده شده

حالا سیر و کره رو با هم تفت میدیم البته خیلی کم فقط در حدی که کره مزه سیرو بگیره و سرخ نشه.

تفت داد سیر با کره

حالا نون های تست رو روی کاغذ روغنی میذاریم.

چیدن نان روی کاغذ روغنی

مخلوط کره و سیر رو با یه قاشق روی نون های تست پخش میکنیم. اینکه مقدار این مخلوط روی هر نون چقدر باشه بستگی به سلیقه خودتون داره و این که نون رو چرب تر یا پرسیر تر دوست داشته باشین یا بالعکس.

اضافه کردن سیر و کره به نان تست

روی هر کدوم از نون ها سس گوجه فرنگی و کمی نمک میریزیم.

اضافه کردن سس گوجه فرنگی

حالا با قاشق خوب سس رو پخش میکنیم تا کل نون رو بگیره.

پخش کردن سس گوجه فرنگی

یه پیشنهاد براتون دارم روی تعدادی از نون ها یا همشون کمی پیاز داغ بریزین چون خیلی خوشمزه میشه و با ذائقه ما ایرانیا خیلی جوره.

اضافه کردن پیاز داغ

در نهایت به مقدار دلخواه روی نون ها پنیر پیتزا میریزیم.

اضافه کردن پنیر

نون ها رو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم تا برشته بشن و پنیر هم آب شده و طلایی بشه و در نهایت هم سروشون میکنیم … نوش جان

نان سیر دار

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل