نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه میگو پلو مقوی و پر خاصیت!

طرز تهیه میگو پلو یکی از دستور آشپزی های پرکاربرد و ویژه است که به دلیل خاصیت های زیاد و طعم جالب و عالی این غذا، طرفدارهای زیادی به خود اختصاص داده است. بر همین اساس در این مقاله نحوه صحیح پخت میگو پلو را با روشی ساده و آسان مطرح می کنیم که می تواند آموزشی کامل برای آشپزی شما باشد. در ادامه با دستور پخت میگو پلو و تصاویر مراحل مختلف تهیه و طبخ این غذای عالی همراه ما باشید.

طرز تهیه میگو پلو با روشی آسان و خوشمزه :

در این مطلب می توانید ضمن مشاهده طرز تهیه میگو پلو به صورت مرحله به مرحله و تصویری با خاصیت های جالب و قابل توجه این غذای دریایی آشنا شوید و با مطالعه این دستور آشپزی فوق العاده این غذای مفید را تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو :

برنج : سه پیمانه

سبزی گشنیز و شنبلیه : نیم کیلو

میگو : ۲۵۰ گرم

پیاز : دو عدد

سیر : یک بوته متوسط

ادویه : به مقدار لازم

برای این غذا بهتر است از فلفل سیاه ، نمک، زردچوبه و ادویه کاری استفاده نمایید.

طرز تهیه میگو پلو :

برای شروع تهیه میگو پلو ابتدا برنج را با آب و نمک بگذارید خیس بخورد. سپس برای طعم دار کردن میگو ها، در یک ظرف آب بریزید و یک پیاز داخل آن خرد نمایید و بعد مقداری زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه به آن اضافه نمایید و بعد از اینکه جوش آمد، میگو ها را به آن اضافه نمایید. و بعد از ۲ یا ۳ دقیقه میگو ها را خارج نموده و آبکش نمایید. در طرز تهیه میگو با این روش بهتر است میگو بیش از دو یا سه دقیقه در آب جوش نماند تا سفت نشود.

بعد از طعم دار کردن میگوها، به سراغ سبزی ها را رفته و آنها را خرد میکنیم. توجه داشته باشید که بهتر است نسبت شنبلیه به گشنیز کمتر باشد. بعد از خرد کردن سبزی ها، آنها را با مقدار کمی روغن مایع تقت دهید و بعد از تفت خوردن آنها را کنار بگذارید.

در این مرحله پیازها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید و زمانی که طلایی شد، سیر های خرد شده را به آن اضافه نمایید و کمی تفت دهید. فقط توجه داشته باشید که سیر نباید خیلی سرخ شود تا طعم تلخ به غذا ندهد.

در این مرحله از تهیه میگو پلو، میگوهای طعم دار را به مخلوط پیاز و سیر اضافه میکنیم تا چند دقیقه سرخ شود و ادویه ها را نیز به آن اضافه می نماییم. بهتر است از فلفل بیشتری استفاده نمایید تا طعم غذای شما عالی شود.

حالا سبزی ها را که از قبل آماده نموده اید به مواد اضافه نمایید. با این روش بوی بد میگو از بین می رود و غذایی خوش طعم و عالی دارید.

مواد اصلی غذا را آماده نمودیم. بعد از آبکش کردن پلو، مواد را لابه لای برنج ها بریزید و مخلوط نمایید. این کار را مشابه سایر پلوهای مخلوط و همچنین با روشی که قبلا در طرز تهیه استانبولی پلو مطرح نمودیم انجام دهید. بهتر است برنج را کمی زنده تر آبکش نمایید تا نتیجه بهتری داشته باشید. میگو پلوی ما بعد از دم کشیدن آماده ست.

با طرز تهیه میگو پلو با روشی ساده آشنا شدید. در ادامه چند خاصیت قابل توجه برای این غذای خوشمزه مطرح می کنیم که با مطالعه آنها علاقه شما به پخت این غذا چند برابر خواهد شد.

خاصیت های میگو و فواید پخت میگو پلو :

میگو از آبزیان است و حاوی مقدار بالایی فسفر می باشد که برای تقویت حافظه خصوصا در کودکان بسیار مفید است.

علاوه بر میزان بالای فسفر، میگو مقادیر زیادی کلسیم دارد که تامین آن برای بدن ضروری است.

میگو دستگاه دفاعی بدن را تقویت می کند و مقاوت بالایی در مقابل اغلب بیماری ها ایجاد می نماید.

میگو پلو به دلیل داشتن مقادیر زیادی میگو تمامی خواص میگو را دارد و در صورتی که کودک شما تمایلی به خوردن میگو ندارد با پختن این غذای خوشمزه می توانید او را به خوردن ترغیب نمایید. این غذا به این دلیل که به صورت مخلوط تهیه شده است حتی در صورتی که خود میگو خورده نشود، باز هم دیگر مواد آن خاصیت لازم را دارند.

امیدواریم از طرز تهیه میگو پلو لذت برده باشید و این غذای خوش طعم و عالی را در منزل تهیه نموده و نوش جان فرمایید. در بخش غذای ایرانی می توایند با آموزش های متنوع و عالی انواع غذاها آشنا شوید. موفق باشید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل