نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و نکات طلایی طبخ بهتر

یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه, میرزا قاسمی نام دارد که از غذاهای محلی استان گیلان است. این غذای محلی را می توان به سادگی به شیوه اصل آن در منزل تهیه نمود و در طبخ آن نکات طلایی وجود دارد که در این مطلب با طرز تهیه میرزا قاسمی گیلان و نکات طلایی طبخ بهتر آن آشنا می شویم.

طرز تهیه میرزا قاسمی اصل و خوشمزه

مواد لازم میرزا قاسمی

۱- بادمجان : ۴ عدد متوسط

۲- سیر رنده شده : ۶ حبه

۳- روغن : به مقدار لازم

۴- تخم مرغ : ۴ عدد

۵- نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

۶- گوجه فرنگی رنده شده : ۸ عدد

دستور پخت میرزا قاسمی

در اولین مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی باید بادمجان ها را کبابی کرد. کبابی کردن بادمجان ها به شکل های مختلفی صورت می گیرد و توسط فر یا روی گاز این کار را می توانید انجام دهید. سپس بادمجان های کبابی شده را درون آب سرد قرار داده تا پوست آن گرفته شود. بادمجان های کبابی شده را خوب بکوبید تا له شوند. در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی, سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه به بادمجان ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مخلوط را در مقداری روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی های رنده شده را به مخلوطی که بر روی حرارت قرار دارد, اضافه کنید و تا جایی که آب بادمجان ها تبخیر شود, مخلوط را حرارت دهید. در مرحله بعد, تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. از ادویه های دلخواه می توانید در این غذا استفاده کنید.

نکات طلایی طبخ بهتر میرزا قاسمی

تزیین میرزا قاسمی به شکل های مختلف

میرزا قاسمی را با برنج کته و یا به تنهایی با نان به همراه سبزی های معطر می توان سرو کرد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل