در طرز تهیه مطبل بادمجان از مواد اصلی است و مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی، یتیمچه و… با آن تهیه می شود. در این دستور تهیه بادمجان کباب شده را به خاطر طعم فوق العاده آن ترجیح می دهند.
مواد لازم
- آبلیمو: یک دوم پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: یک دوم پیمانه
- ارده: ۳ قاشق سوپ خوری
- بادمجان: یک کیلوگرم
- فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه مطبل
این دستور تهیه با شباهتی به میرزا قاسمی شروع می شود. برای شروع طرز تهیه مطبل باید ابتدا یک کیلوگرم از بادمجان های خریده شده را کباب کنید. بهتر است بادمجان های شما تلخ نباشد.
آن گاه بادمجان های پوست گرفته شده را داخل مخلوط کن بریزید و با دور نسبتا تند شروع به میکس بادمجان کنید. به این بادمجان میکس شده، جعفری، ارده و آب لیمو ترش را اضافه کنید.
حالا وسط مواد را گود کنید و بقیه روغن زیتون را داخل این گودی بریزید. روی مطبل را می توانید با ذوق و سلیقه خود به شکلی که دوست دارید تزیین کنید. به عنوان مثال برای تزیین می توانید پودر فلفل قرمز و جعفری خرد شده روی آن بپاشید و نوش جان بفرمایید.
در این مطلب با دستور تهیه یک غذای لبنانی خوشمزه و ایده آل آشنا شدید. با توجه به دستور تهیه ساده و راحت آن امیدواریم این غذای خوشمزه را در کنار خانواده نوش جان بفرمایید و از طعم متفاوت و بی نظیر آن لذت ببرید.
منبع : آرگا