بلوبری میوه ای شبیه به توت به رنگ بنفش یا آبی تیره است که خواستگاه این میوه شمال آمریکاست و در مناطق دیگر هم کشت می شود. طرز تهیه مربای بلوبری نیز تا حد زیادی مشابه طرز تهیه مربای آلبالو و نیز مربای تمشک است.
مواد لازم :
- بلوبری : ۵ پیمانه
- آبلیمو : ۱/۵ پیمانه
- آب : ۱/۴ پیمانه
- شکر : ۳۱/۲ پیمانه
- پکتین میوه (ژلاتین ) : ۱ بسته
طرز تهیه مربای بلوبری :
برای درست کردن مربای بلوبری ابتدا بلوبری ها را با آب سرد بشویید،
از بلوبری هایی استفاده کنید که درشت تر و رنگ خاکستری آبی داشته باشند.
بلوبری ها را له و با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید در روی حرارت قرار دهید، تا بپزد در مرحله بعدی نیمی از شکر را با پکتین در ظرفی مخلوط کنید.
سپس بلوبری را با پکتین، آبلیمو و آب مخلوط کنید و در روی حرارت قرار دهید تا زمانی که بجوشد و بپزد، بقیه شکر را مخلوط کرده و صبر کنید تا بجوشد تا زمانی که غلظت مربای بلوبری به حد دلخواهتان برسد. بعد مربا را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا سرد شود وقتی کاملا مربا سرد شد، مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم شما آماده است آن را داخل شیشه هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید.
در ظرفی آب جوش بریزید و شیشه ها را درون آن قرار دهید تا جایی که آب از شیشه ها بالاتر باشد حرارت را روشن کنید بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد سپس شیشه ها را بیرون آورید اجازه دهید تا خنک شوند و در یخچال نگه داری کنید و از خوردن مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.
امیدواریم از دستور تهیه مربای بلوبری با بهترین طعم راضی بوده باشید آن را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید و یک صبحانه خوشمزه و به یاد ماندنی داشته باشید.
منبع : آرگا