نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ماهی شیر خوش طعم و ایده آل

ماهی یکی از انواع غذا های خوشمزه و لذیذ است که می توانید آن را با روش های متعددی طبخ کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ماهی شیر را با بهترین روش در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

ماهی سالمون و ماهی شیر و ماهی قزل آلا هر کدام از انواع غذا های دریایی خوشمزه ای هستند که روش های پخت متفاوتی دارند. در این بخش از آشپزی دستور پخت ماهی شیر را با بهترین روش در اختیار شما کدبانوهای ایرانی قرار می دهیم.

مواد لازم

شیر ماهی : ۶۰۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل و ادویه : به میزان لازم
روغن : ۱/۲ پیمانه
سماق ساییده شده : ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
سیر تازه : ۱ بوته
گردو : ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده : به میزان لازم
تمرهندی : ۲۰۰ گرم
آب انار : ۱ پیمانه

طرز تهیه ماهی شیر با سس ترش خوشمزه

ابتدا ماهی شیر را قطعه قطعه کنید و در درون زعفران و آب لیمو و فلفل و نمک و پیاز و روغن به مدت ۴ ساعت قرار دهید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده ماهی را از درون این مواد بیرون آورید.

ماهی را می توانید در درون روغن سرخ کنید.

و یا به سیخ بکشید و کبابی کنید.

برای تهیه سس ترش مقداری روغن و یا کره را در درون تابه ای بریزید و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت دهید و در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی شیر تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کنید و سپس تمرهندی را صاف کنید و آب آن را به سبزیجات اضافه نمایید و آب انار و گردو و پیاز داغ و فلفل و نمک و ادویه ها را به مواد سس اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.

سپس ماهی را با سس ترش سرو کنید.

بعد از آماده شدن ماهی شیر می توانید آن را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک سس ترش ماهی را تزیین کنید. امیدواریم از درست کردن ماهی شیر در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع غذای دریایی کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل