نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه مارمالاد سیب بسیار خوشمزه در منزل

مارمالاد سیب از انواع فرآورده های کنسروی است که از ترکیب سیب و شکر تهیه می شود و طعم بی نظیر و متفاوتی دارد. در طرز تهیه مارمالاد سیب از ژلاتین برای ژله ای شدن این مارمالاد استفاده می شود. مارمالاد را می توانید با انواع میوه های مختلف نظیر پرتقال، آناناس و … تهیه کنید.

مربای سیب و مارمالاد سیب از انواع خوراکی های خوشمزه برای وعده صبحانه می باشند که می توانید این خوراکی های شیرین و خوش طعم را به همراه کره و نان خانگی در وعده صبحانه میل کنید, بهتر است انواع مربا ها و مارمالاد ها را خودتان در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه مارمالاد سیب

در مرحله اول روش تهیه مارمالاد سیب ابتدا پوست سیب ها را بگیرید و سپس هسته و قسمت های وسط سیب را جدا کنید و سیب ها را خرد کنید.

سیب های خرد شده را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سپس روی سیب ها آب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا سیب ها بپزند.

سپس سیب های پخته شده را به همراه شکر در درون مخلوط کن بریزید تا سیب ها له شوند و به صورت پوره در آیند.

مخلوط پوره سیب و شکر را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه دهید که مخلوط این مواد به مدت چند ساعت در درون قابلمه بمانند. بعد از گذشت چند ساعت قابلمه را دوباره بر روی شعله گاز قرار دهید تا مخلوط پوره سیب و شکر به آرامی بجوشد و به خوبی غلیظ شود. در مرحله آخر طرز تهیه مارمالاد سیب بعد از غلیظ شدن مارمالاد ژلاتین حل شده و آبلیمو را در درون مارمالاد بریزید و بعد از اینکه مارمالاد ۲ تا ۳ جوش زد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

در دستور تهیه مارمالاد سیب توجه داشته باشید که مارمالاد بعد از سرد شدن باید غلیظ و بدون آب باشد, مارمالاد را می توانید بعد از خنک شدن در کنار اعضای خانواده خود سرو کنید. برای مشاهده آموزش تهیه مارمالاد میوه های مختلف می توانید به بخش انواع مارمالاد مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل