لازانیا از غذاهای بسیار محبوب مخصوصا بین ما نسل سومی به بعدهاست. این غذا اصالتا ایتالیایی هست. در واقع نوعی نودل هست که از گندم تهیه میشه. این غذا رو به شکلهای مختلفی میشه درست کرد. مواد مختلف به شکل دلخواه میتونن باهم ترکیب بشن و لا به لای لازانیا قرار بگیرن. این غذا معمولا در فر تبخ میشه. اگر تاحالا امتحان نکردید بهتون توصیه میکنم حتما یک بار میل کنین. از اونجایی که تابستان هست، به نظرم بد نیست لازانیا ی سبزیجات تابستانی رو امتحان کنین.
مواد لازم برای تهیه لازانیا سبزیجات
- خمیر لازانیا
- گوجه فرنگی ( ترجیحا گیلاسی) ۲۰۰ گرم
- پیاز یک عدد
- سیر ۳ حبه در صورت تمایل
- کدو ۳۰تا ۴۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده کمی
- پودر برگ پونه خشک شده
- پودر آویشن
- نمک
- فلفل
- پنیر پیتزا
طرز تهیه لازانیا سبزیجات
قبل از هرچیز بگم که غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا کاملا دلخواه هستن و شما میتونین هر چیزی که فکر میکنین خوشمزشون میکنه امتحان کنین. مثلا در همین لازانیا ی سبزیجات هم هرکدوم از سبزیجاتی که دوست دارید رو اضافه یا کم کنین.
پیازها رو به شکل خلال یا نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم. گوجه ها رو هم اگر گیلاسی بودن نصف میکنیم و اگر معمولی بودن نگینی یا به شکل ورقه خرد میکنیم و همراه کدو خرد شده، جعفری خرد شده و سیر خرد شده و هر سبزیجاتی که دلخواهمون هست اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفت میدیم.
نودل لازانیا رو اگر از بازار تهیه کردین باید چند دقیقه ای در آب جوش بجوشه، کمی که نرم شد، بازش کنین و کمی سس گوجه فرنگی روی اون بمالین و پنیر ها رو کمی روی اون میریزیم و بعد موادی که آماده کردیم رو اضافه میکنیم و باز کمی پنیر اضافه میکنیم و خمیر لازانیا رو رول میکنیم. راه دیگه هم این هست که خمیر رو پهن کنیم و ر به صورت چند لایه داخلش رو از مواد و پنیر (و اگه دوست داشتید کمی سس بشامل) پر کنیم، مثل تصویر. میتونید روش هم از گوجه فرنگی استفاده کنین. در فر در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا آماده بشه. بعد از بیست دقیقه آماده اس.