نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه فلافل لبنانی مرحله به مرحله

فلافل یه فست فود خوشمزه، ارزون و تقریبا سریع به حساب میاد و چند وقتی هست که با اینکه ریشه عربی داره جاشو خیلی خوب تو سفره ما ایرانیا باز کرده. پایه اصلی فلافل نخوده اما گاهی مواد دیگه ای هم بهش اضافه میشه و طعم جدیدی رو بوجود میاره، مثلا داخل فلافل لبنانی که خیلی لذیذ هم هست از انواع چاشنی ها استفاده شده که همین امر طعم عالی و منحصر به فردی رو بهش میده. ذر این مطلب طرز تهبه این فلافل رو براتون میذارم امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

فلافل لبنانی

مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی

مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی

مراحل تهیه فلافل لبنانی

فلافل با نخود خامی که کاملا خیس خورده باشه تهیه میشه و احتیاجی به پختن نخود ها نیست. پس از یک روز قبل نخودها رو خیس کرده و چند بار هم آبشون رو عوض میکنیم تا نفخشون بره و آب رو به خودشون بکشن و کمی نرم بشن. بعد از یک روز هم نخود هارو داخل صافی میریزیم تا آب اضافیشون کاملا بره.

نخود خیس خورده

حالا پیاز، سیر و پیازچه رو داخل غذاساز میریزیم تا کاملا خورد بشن و بعد از داخل غذا ساز درشون میاریم و آب اضافیشون رو میگیریم.

خورد کردن مواد

بعد جعفری و نخود هارو داخل غذاساز ریخته کاملا خوردشون میکنیم تا کاملا ریز شده و منسجم بشن.

اضافه کردن نخود

حالا نخود و جعفری پودر شده و مخلوط پیاز، پیازچه و سیر رو با هم داخل یه کاسه میریزیم و زبره سیاه، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و یک قاشق از آرد نخود چی رو اضافه کرده و مواد رو با قاشق هم میزنیم تا مخلوط و یکدست بشن.

مقدار زیره و فلفل به ذائقه خودتون بستگی داره.

اضافه کردن ادویه ها

حالا یکباز دیگه مجددا مواد رو داخل غذاساز میریزیم تا کاملا منسجم بشن و حالت خمیری پیدا کنن.

پوره شدن مواد

دوباره مواد رو داخل کاسه برمیگردونم و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و با قاشق مواد رو هم میزنیم.

اضافه کردن تخم مرغ

بعد از همزدن در صورتی که مایه فلافل شل بود میتونیم یکم دیگه آرد نخود چی بهش اضافه کنیم.

پوره کردن مجدد

حالا مایه فلافل رو با دست به شکل گلوله های گرد درمیاریم و روی کاغذ روغنی گذاشته و برای نیم ساعت داخل فریزر میذاریمشون تا موقع سرخ شدن وا نرن.

شکل دادن به فلافل

بعد از نیم ساعت فلافل هارو داخل روغن داغ میریزیم و با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر طلایی شدن خوب بپزن.

سرخ کردن فلافل

بهتره مقدار روغن زیاد باشه تا فلافل ها توش شناور شده و یکدست طلایی بشن. بعد از سرخ شدن اونها رو روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره

طلایی شدن فلافل

حالا فلافل های خوشمزه ما حاضرن و میتونیم سروشون کنیم …. نوش جان

فلافل لبنانی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل