نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی خوشمزه و خوش طعم

شیرینی قطاب با اینکه در اصل یک شیرینی محلی و متعلق به استان یزد می باشد، به یک سوغاتی و شیرینی معروف تبدیل شده است. در این مطلب ما سعی داریم با آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب, شما را در پخت آن یاری نماییم.

طرز تهیه قطاب کمی زمان بر است و اما پخت این شیرینی خوشمزه در منزل قطعا ارزشش را دارد. قطاب را می توان از جمله شیرینی های محبوب در میان بسیاری از خانواده های ایرانی نام برد.

مواد لازم

طرز تهیه شیرینی قطاب خوشمزه

نصف لیوان شکر و کره را با هم مخلوط می کنید (توجه کنید کره باید تا حدی نرم شده باشد تا با شکر مخلوط شود). تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و برای یکدست شدن آن را به هم می بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی قطاب, آرد را برای نرم شدن الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و تا زمانی که خمیر به دست شما نچسبد، ریختن آرد را ادامه دهید.

آن گاه خمیر را در ظرفی که قبلا چرب کرده اید، بریزید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید.

حالا نصف شکر باقی مانده، پودر هل، پودر دارچین، گردو خرد شده و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را خوب پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید و مواد مخلوط شده را در بین آن قرار دهید و دو سر آن را به هم وصل کنید.

قالب های خمیری به دست آمده را در روغن سرخ کنید.

 

در آخر برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانید از پودر پسته و پودر قند استفاده کنید. امیدواریم دستور پخت شیرینی قطاب به روش خانگی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل