نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه شوید پلو خوش طعم و ایده آل با روش اصلی

یکی از خوشمزه ترین غذاهای سفره های ایرانی، شوید پلو است که عطر و طعم خاص و بی نظیری دارد, طرز تهیه شوید پلو در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید با مقداری برنج و شوید و روغن و نمک این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

شوید پلو، رشته پلو و آلبالو پلو از انواع غذاهای پرطرفدار ایرانی است. شوید پلو را می توانید به عنوان پلو پایه با مرغ و ماهی و تن ماهی و میگو و ماست موسیر و انواع سالاد ها و … میل کنید. شوید استفاده شده در این غذا می تواند خشک و یا تازه باشید و علاوه بر این شوید عطر و طعم خاص و بی نظیری را به این غذا می دهد.

مواد لازم برای ۳ نفر

برنج : ۵۰۰ گرم
روغن : ۵ قاشق سوپ خوری
شوید تازه خرد شده : ۲۵۰ گرم
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه شوید پلو

در مرحله اول دستور پخت شوید پلو ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک خیس کنید.

شوید های تازه را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید.

سپس در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از این که آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و بعد از این که برنج جوش خورد و به مرحله آبکشی رسید برنج را در درون آبکش بریزید. دوباره قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و چند عدد شوید سالم و خرد نشده را در ته قابلمه با یک لایه نان قرار دهید و برنج و شوید تازه خرد شده را را به صورت لایه لایه بر روی هم بریزید و سپس مقداری آب و روغن را با هم مخلوط کنید و بر روی برنج بریزید.

سپس درب قابلمه را به همراه دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید.

نکاتی برای پخت شوید پلو

۱٫ اگر می خواهید از شوید خشک در طرز تهیه شوید پلو استفاده کنید حتما شوید را در مرحله آبکشی به برنج اضافه کنید.
۲٫ استفاده از ته دیگ سیب زمینی و ته دیگ کاهو نیز برای این غذا می تواند مناسب باشد.
۳٫ برای ته دیگ شوید پلو می توانید از ته دیگ زعفرانی که از مخلوط زعفران و ماست تهیه می شود نیز استفاده کنید.

در این بخش از غذای ایرانی مجله آرگا طریقه پخت شوید پلو را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش دادیم که امیدواریم بتوانید با کمک این مطلب آموزشی شوید پلو با طعم واقعی را در منزل تهیه کنید. اگر می خواهید با طرز تهیه پلوهای مختلف آشنا شوید می توانید به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل