نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و نکات طلایی ایجاد طعم فوق العاده

شنیسل مرغ یکی از آن غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که امروزه در میان مردم به خوبی جا باز کرده و تعداد بیشتری از افراد هستند که به این غذای لذیذ علاقه وافری نشان می دهند. ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه شنیسل مرغ را در این مقاله آموزش دهیم.

طرز تهیه شنیسل مرغ ساده اما لذیذ و خوشمزه:

مرغ از دسته غذاهایی است که خاصیت بسیار دارد و ما ایرانی ها یاد گرفته ایم که این غذای لذیذ را به شیوه های مختلفی طبخ کنیم که مطابق با ذائقه ما باشد. به همین دلیل انواع غذا با مرغ را می توانیم در کشورمان بپزیم و از خوردن آن و طعم لذیذی که دارد لذت ببریم. شنیسل مرغ نیز یکی از غذاهای ملل است که امروزه وارد کشور ما شده و دوست داران فراوانی دارد. لطفا با آموزش طرز تهیه شنیسل مرغ همراه باشید.

مواد لازم برای سس طعم دهنده مرغ:

شما برای اینکه شنیسل مرغ را خوشمزه تر بپزید باید به مدت ۲ یا ۳ ساعت آن را در موادی که آموزش می دهیم بخوابانید تا غذایی لذیذ تر داشته باشید.

آبلیمو : ۱ پیمانه

سینه مرغ : ۱ عدد کامل

پیاز : ۱ عدد بزرگ

زعفران دم کرده : به مقدار نیاز

سینه مرغ را تکه تکه کرده ( تکه های بلند) و به دقت بشویید. پیاز را رنده و یا نگینی خورد کرده و با آبلیمو و زعفران مخلوط کنید. مرغ های شسته شده را در این مخلوط قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا بماند و طعم و عطر آبلیمو و زعفران و پیاز را به خود بگیرد.

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ:

سینه مرغ : ۱ عدد کامل ( مرغی که در مرحله قبل طعم دار کرده بودید)

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

آرد سوخاری : ۱ لیوان

تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه شنیسل مرغ:

مرغ هایی را که در مرحله قبل در مخلوط آبلیمو و پیاز طعم دار کرده بودید را از داخل مخلوط بیرون کشیده و پیاز و مواد دیگر را از روی آن پاک کنید. سپس با استیک کوب کمی آنها را کوبیده تا زودتر بپزد.

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود.

حال باید مرغ ها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و سپس در تخم مرغ قرار داده و بلافاصله خارج کنید.

به همین ترتیب تمام سینه مرغ هایی که آماده کرده بودید را در آرد سوخاری و مایع تخم مرغ بغلتانید. حال نوبت آن رسیده که مرغ هایی که آماده کرده اید را سرخ کنید. مقداری روغن را در ماهیتابه ریخته و مرغ ها را درون آن قرار دهید. حرارت را ملایم کنید تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند. وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین صورت سرخ شود.

شما می توانید شنیسل مرغ را همراه با سالاد شیرازی و با سس مایونز و هر سسی که ذائقه شما با آن سازگار است، میل کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل