نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ و خوش طعم + نکات طلایی

با نزدیک شدن به فصول گرم سال بیشتر مردم ترجیح می دهند تا با خوردن شربت های سرد و خوش طعم تحمل گرمای طاقت فرسا تابستان را برای خود راحت تر نمایند. شربت آلبالو یکی از انواع شربت های بی نظیر است که اگر در هنگام روش تهیه آن نکاتی را رعایت نمایید شربت خوش طعم و خوش رنگی را خواهید داشت. طرز تهیه شربت آلبالو به همراه نکات طلایی در طرز تهیه این نوع شربت را در ادامه مطالعه خواهید کرد.

در روز های گرم سال نوشیدن انواع شربت های خنک نظیر شربت سکنجبین و شربت زعفران و شربت آلبالو و …. بسیار می چسبد. شما می توانید با صرف مدت زمان و هزینه کمی شربت های مختلف را در منزل تهیه کنید در این بخش طریقه درست کردن شربت آلبالو را به شما کد بانوهای عزیز آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

شکر : ۲ کیلو
آلبالو : ۱ کیلو
وانیل ( در صورت تمایل ) : ۱ قاشق چای خوری
آب : ۱ لیوان

طرز تهیه شربت آلبالو

برای درست کردن شربت آلبالو ابتدا آلبالو ها را به خوبی بشویید و دم و هسته‌ آن ها را خارج کنید.

سپس آلبالو های تمیز و بدون هسته را در درون ظرف مناسبی و درب داری با مقداری شکر مخلوط کنید و ظرف را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی آلبالو را از درون یخچال بیرون آورید و مقداری آب به آلبالو ها اضافه نمایید.

سپس بر روی شعله گاز شعله پخش کن را قرار دهید و قابلمه را بر روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید. در همه مدتی که قابلمه بر روی حرارت گاز است باید مدام شربت را هم بزنید تا شکر در درون شربت به خوبی حل شود. بعد از این که شکر در درون شربت حل شد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر نیز اجازه دهید شربت بر روی شعله گاز باقی بماند تا به خوبی قوام بیاید.

بعد از این که شربت قوام یافت محتوی قابلمه را در درون صافی بریزید و سپس شربت صاف شده را بعد از خنک شدن در درون بطری شیشه ای بریزید و بطری را در درون یخچال قرار دهید.

نکات طلایی برای تهیه شربت آلبالو

  1. بهتر است شربت آلبالو و همه انواع شربت ها را در درون قابلمه های لعابی تهیه نمایید.
  2. اگر ترجیح می دهید شربت آلبالو ترش شود بهتر است که شربت را با آلبالوی اول فصل تهیه نمایید ولی اگر می خواهید ترشی شربت به اندازه و کم باشد باید شربت را با آلبالو های رسیده تهیه کنید.
  3. اگر آلبالو ها ترش باشد می توانید در هنگام تهیه شربت آلبالو میزان شکر را بیشتر نمایید.
  4. اگر می خواهید در طرز تهیه شربت آلبالو برای خوش طعم کردن شربت از وانیل استفاده نمایید می توانید ابتدا مقداری شربت را با آب سرد بچیشید و اگر از طعم شربت خوشتان نیامد سپس وانیل را به شربت اضافه نمایید.
  5. از آلبالو های باقی منده در تهیه شربت آلبالو می توانید برای تهیه مربای آلبالو استفاده نمایید.
  6. توجه داشته باشد که اگر شربت به خوبی قوام نیامد شربت آلبالو ترش می شود.
  7. شربت آلبالو را اگر با حرارت زیاد بجوشانید شکرک می زند.
  8. اگر شربت را بر روی حرارت زیاد گاز بجوشانید رنگ شربت قهوه ای می شود و اگر شربت آلبالو را بر روی حرارت کم گاز تهیه نمایید رنگ شربت تیره و بد رنگ می شود.

بعد از خنک شدن شربت آلبالو می توانید مقداری از شربت را در لیوانی بریزید و سپس بقیه لیوان را با آب سرد و یخ پر کنید و هم چنین برای تزیین لیوان شربت آلبالو می تواند آلبالو های تازه و بدون هسته را حلقه حلقه نمایید و سپس آن ها را به همراه یخ در درون پارچ و یا لیوان شربت قرار دهید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه انواع نوشیدنی سرد کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل