سوپ پای مرغ یکی از انواع سوپ هایی است که برای بیمارانی که کمبود کلسیم دارند، یا بیماری هایی که مربوط به استخوان می باشند مانند آرتروز یا راشیتیسم و … بسیار مفید می باشد. در این مطلب به طرز تهیه سوپ پای مرغ می پردازیم.
پای مرغ اگر چه دارای کلسیم فراوان و برای بیماری های مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. اما باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربی های اشباع شده ی بسیاری است که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر می باشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن در سوپ استفاده کنید، برای این کار باید پای مرغ را حداقل شش ساعت درون آب در حال جوش همراه با پیاز و دیگر مواد دلخواه خود مانند هویج، سیر یا شلغم بگذارید تا کلسیم آن به طور کامل خارج گردد و سپس از صافی عبور دهید.و بعد از اینکه در یخچال بسته شد، فریز نمایید. در این مطلب دستور پخت سوپ پای مرغ با سبزیجات را ارائه می دهیم تا جای خود را در میان انواع سوپ سبزیجات بازنماید.
مواد لازم:
- پای مرغ: ۱۰ عدد
- پیاز: یک عدد
- هویچ: یک عدد
- کرفس خرد شده: یک لیوان
- فلفل سبز: یک عدد
- آویشن تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- برگ بو: یک عدد
- روغن: به مقدار لازم
- نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ پای مرغ:
در ابتدا باید پای مرغ را تمیز نمایید برای این کار به مدت پنج دقیقه بگذارید در آب جوش و نمک، بجوشد سپس با آب سرد آب کشی نمایید و ناخن و پوست زرد روی آن و سیاهی های موجود در کف آن را جدا نمایید. حالا پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.
امیدوارم این سوپ مقوی را در منزل تهیه نموده و از طعم خوب آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه آش و سوپ های مختلف بخش انواع آش و سوپ را ملاحظه نمایید.
منبع : آرگا