نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی و خوش طعم+ نکاتی برای طعم بهتر

سوپ مرغ از غذاهای ایرانی خوشمزه و مرسوم است که اغلب آن را دوست داریم و طعمش را می پسندیم، بر همین اساس قصد داریم در این مقاله دستور پخت کامل و طرز تهیه سوپ مرغ را با روشی ساده و آسان بیان نماییم تا ضمن آشنایی با نحوه پخت، از نکات مهم و کلیدی که به پختن سوپ مرغ با طعمی بهتر و دلنشین تر نیز کمک میکند استفاده نمایید. تا پایان این مطلب با این آموزش کامل و مفید همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ مرغ با روشی ساده و خوشمزه :

سوپ مرغ به دلیل داشتن مرغ و سبزیجات غذای کامل و مقوی برای همه افراد خصوصا بچه ها و بیماران است که با استفاده از دستور پخت زیر و با به کارگیری طرز تهیه سوپ مرغ که به صورت مرحله به مرحله در ادامه بیان می کنیم می توانید سوپ خوشمزه و خوش طعمی تهیه فرمایید.

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ :

گوشت مرغ : ۵۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط : دو عدد

هویج : دو عدد

پیاز : دو عدد

سیر : دو حبه

جعفری، گشنیز و تره به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

آب : یک و نیم لیتر

طرز تهیه سوپ مرغ :

مرغ را درون قابلمه حاوی آب قرار دهید، سپس هویج و پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و به همراه سیرهای ریز شده به قابلمه اضافه نمایید و با مقدار کمی زردچوبه بپزید. کمی که نیم پز شد، سیب زمنیی ها را که پوست گرقته و به صورت نگینی خرد نموده ایم به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج نموده و استخوان ها را جدا نمایید و مرغ ها را ریش ریش کنید و دوباره به داخل قایلمه برگردانید.

جعفری، گشنیز و تره را خرد نموده و به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله می توان ادویه مورد نظر را که شامل فلفل سیاه و نمک است به سوپ اضافه نمایید. بعد از پخت کامل سوپ مرغ و اطمینان از طعم و مزه آن را در ظرف مورد نظر کشیده و آنگونه که دوست دارید با سبزیجات آن را تزیین نمایید و سرو کنید.

در صورت تمایل می توانید از کمی رب گوجه و یا گوجه فرنگی تازه رنده شده داخل سوپ استفاده نمایید و به این ترتیب رنگ سوپ را تغییر دهید و طعم دلنشین تر و مناسب تری به آن ببخشید.

نکات مهم برای تهیه سوپ مرغ :

سبزیجات موجود در سوپ مرغ را به نسبت مساوی مورد استفاده قرار دهید تا طعم مناسب و فوق العاده ایی به سوپ مرغ ببخشید.

به این دلیل که سیب زمینی سریع تر می پزد و ممکن است له شود آن را بعد از گذشت مدتی که از پخت گذشت اضافه می کنیم.

در صورتی که دچار سرماخوردگی شده اید، می توانید یک عدد شلغم رنده شده به سوپ اضافه نمایید.

امیدواریم طرز تهیه سوپ مرغ که در این مطلب بیان نمودیم، مفید واقع شود و با استفاده از این دستور پخت، سوپ های خوشمزه و مقوی تهیه و نوش جان فرمایید. با مراجعه به بخش انواع سوپ می توانید از دیگر دستورهای آشپزی استفاده نمایید. موفق باشید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل