یکی از چیزایی که همیشه تو خونه ما هست جو پرکه، خیلی به درد بخوره و من همیشه وقتی غذایی درست میکنم که توش مرغ یا گوشت هست ولی به آبش احتیاج نیست مثل سالاد الویه یا ته چین، فوری دست به دامن جوپرک میشم و با جو و آب مرغ یا گوشت اضافی یه سوپ خوشمزه و سریع میپزم و هر دفعه هم یه طعم جدید رو امتحان میکنم. ایندفه هم نوبت سوپ قارچ و جو پرک بود که عالی از آب در اومد، خوشمزه و سریع … پیشنهاد میکنم شما هم حتما درستش کنین …
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو پرک
- ۱/۲ لیوان جو پرک
- ۳۰۰ گرم قارچ
- ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- ۱ قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
- ۳ لیوان آب مرغ
- شیر در صورت تمایل
- قرص طعم دهنده مرغ در صورت تمایل
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ قارچ و جو پرک
ابتدا سه لیوان آب مرغی که داریم رو داخل قابلمه میریزیم و بعد جو پرک رو هم اضافه کرده و در قابلمه رو هم نیم لا میذاریم و اجازه میدیم تا جو پرک کم کم با حرارت ملایم نرم بشه و آب مرغ رو هم غلیظ کنه.
در صورتی که آب مرغ نداشتین میتونین از سه لیوان آب و حدود ۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ استفاده کنین و همینطور اگه آب مرغتون خیلی رقیق بود باز میتونین از قرص طعم دهنده هم استفاده کنین.
تا جو پرک نرم بشه قارچ هایی رو که خورد کردیم رو با کمی کره تفت میدیم تا آب بندازن.
وقتی قارچ ها پخت و آب انداخت حرارت رو زیاد میکنیم تا قارچها کمی سرخ بشن و آبشون کشیده بشه.
حالا قارچ رو به آب مرغ و جو که حالا کمی قوام اومده اضافه میکنیم.
داخل همون ماهیتابه ای که قارچ رو سرخ کردیم پیاز، رب گوجه و کمی فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و سرخ بشه.
بعد رب رو هم به سوپ اضافه میکنیم.
حالا تقریبا یک ربع از شروع پخت سوپ گذشته و سوپ غلیظ شده با توجه به غلظت مورد نظرمون باز در حد ۱ الی ۲ لیوان آب به سوپ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ برای یک ربع دیگه هم جا بیوفته. در این مرحله میتونین به جای آب شیر بریزین. من یک لیوان آب و یک لیوان شیر اضافه کردم. شیر مزه سوپ رو لطیف تر میکنه.
حالا دیگه سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شده. در این مرحله نمک سوپ رو هم چک میکنیم و اگه کم داشت بهش اضافه میکنیم.
همینطور که ملاحظه کردین این سوپ لطیف و خوشمزه نیم ساعته حاضره … نوش جان