تره فرنگی سرشار از ویتامین های B و C و دارای مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن(عامل اکسیژن رسانی به خون)، منیزیم(ضد سرطان)، گوگرد(ضدعفونی کننده قوی)، پتاسیم(کاهش دهنده فشار خون) و فسفر(تقویت کننده حافظه) است، با توجه به فواید زیاد این سبزی بر آن شدیم تا طرز تهیه سوپ تره فرنگی را برای شما همراهان عزیز در این قسمت قرار دهیم.
مواد لازم جهت تهیه سوپ تره فرنگی
نان خشک سرخ شده ریز ۱/۲ پیمانه
آب گوشت یا مرغ ۶ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
تره فرنگی یک دسته پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
آرد ۱/۲ پیمانه
خامه ترش ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
ابتدا باید تره فرنگی ها را بشوییم و بعد از آنکه آن را پاک می کنیم و ریشه آن را میگیریم، به تکه های برابر تقسیم می کنیم. سپس باید تره ها را در روغن سرخ کنیم. جداگانه کمی آب سرد در ظرف کوچکی ریخته و با آرد حل میکنیم بر روی تره ها میریزیم آب گوشت که از قبل گرفتیم را هم به آن اضافه می کنیم و برای از بین رفتن بوی خامی آرد میگذاریم چند جوش بزند. در انتها نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و می توانیم در زمان سرو غذا زرده تخم مرغ را که از قبل با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط شده است، به سوپ اضافه کنیم. در صورت تمایل می توانید بر روی سوپ نان خشک سرخ شده بریزید و نوش جان کنید.