نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه در منزل

سوفله سیب زمینی از انواع غذاهای سبک است که در فر یا تنور تهیه می شود و می توان بعنوان پیش غذا نیز سرو نمود. در این مطلب طرز تهیه سوفله سیب زمینی را آموزش می دهیم . همراه ما باشید.

سوفله سیب زمینی همچون سوفله سبزیجات، سوفله بادمجان و سوفله فرانسوی از محبوبیت زیادی برخوردار است و به راحتی تهیه می گردد. از این رو در این مطلب به ارائه دستور پخت سوفله سیب زمینی می پردازیم که امیدواریم مورد توجه شما دوستان هنرمند واقع شود.

مواد لازم:

طرز تهیه سوفله سیب زمینی :

سوفله سیب زمینی همچون گراتن سیب زمینی با سیب زمینی های آب پز تهیه می شود. برای شروع سیب زمینی ها را شسته با مقداری آب بگذارید آب پز شود . پیاز را به صورت نگینی در آورید و در روغن تفت داده زرد چوبه را به آن بیفزایید و هم بزنید .سپس سیر را رنده کرده با گوشت چرخ کرده سرخ کنید .

در مرحله بعدی طرز تهیه سوفله سیب زمینی, رب را اضافه کنید، قارچ را که به صورت حلقه ای از قبل آماده کرده اید به گوشت چرخ کرده اضافه و تفت دهید تا کاملا مواد با هم مخلوط و پخته شوند. ۱۰ دقیقه زمان برای پخت قارچ کافی است.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید به صورت حلقه های متوسط در آورید .

درون ظرفی که از قبل برای داخل فر در نظر گرفته بودید بچینید، مقداری از موادی که تهیه کرده بودید را روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و اینکار را طی چند مرحله انجام دهید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده ظرف را در طبقه میانی فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها طلایی شوند از داخل فر ظرف را بیرون آورده می توانید سوفله سیب زمینی را بوسیله گوجه های کوچک ، سبزی و قارچ های سرخ شده تزیین کنید که بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد .

امیدواریم از طریقه پخت سوفله سیب زمینی نهایت استفاده را برده باشید و آن را تهیه و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید .

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل