نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ساندویج مرغ با سس مخصوص

معمولا انواع ساندویچ طرفدار زیاد دارن و از جمله طرفدارهای همیشگیشون هم بچه ها هستن، پس چقدر خوبه حالا که بچه های عزیزمون این غذای لذیذ و سریع رو دوست دارن ساندویچ هایی براشون درست کنیم که علاوه بر خوشمزگی سالم هم باشن مثل این ساندویچ مرغ که با یه سس مخصوص درست میشه و خبری از سوسیس و کالباس هم توش نیست.

ساندویج مرغ با سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه ساندویج مرغ

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید مرغ رو بپزیم پس سینه مرغ رو با پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه و ۲ لیوان آب میپزیم. بعد پختن مرغ آبش رو کنار بذارین تا بتونین در تهیه انواع سوپ ازش استفاده کنین.

پختن مرغ

حالا مرغ پخته رو ریش ریش میکنیم و بهش زعفران، کره، نصفی از کل مقدار فلفل قرمز و نصفی از مقدار پاپریکارو اضافه میکنیم.

ریش ریش کردن مرغ

مواد رو با هم تفت میدیم تا مرغ خوب مزه بگیره و خوش طعم بشه. در صورت نیاز میتونین کمی نمک هم به مرغتون بزنین.

مزه دار شدن مرغ

حالا خیار شور و گوجه فرنگی رو به اندازه دلخواه خورد کنین.

خورد کردن مواد

برای تهیه سس خوشمزه این ساندویح هم کافیه سس مایونز، سس خردل، جعفری خورد شده، مابقی پودر فلفل و مابقی پودر پاپریکارو خوب با هم مخلوط کنین.

آماده کردن سس ساندویچ

حالا نون ساندویچی رو از وسط باز کرده و خمیر اضافیش رو خالی میکنیم، بعد به مقداری که دوست داریم به سس آغشته اش میکنیم.

مالیدن سس روی نان

بعد روی سس رو کاملا با مرغ پوشش میدیم.

اضافه کردن مرغ

در نهایت خیار شور و گوجه فرنگی رو هم اضافه میکینم.

اضافه کردن مابقی مواد

حالا ساندیج لذیذ و سالم ما حاضره … نوش جان

ساندویج مرغ با سس مخصوص

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل