نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی و افشای فوت و فن های قنادی ها برای پخت بهتر

بامیه و زولبیا از انواع شیرینی های محبوب در ماه مبارک رمضان هستند و شما می توانید برای مراسم افطاری این نوع شیرینی ها را در منزل بپزید. طرز تهیه زولبیا و بامیه به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید با رعایت فوت و فن هایی این نوع شیرینی های پرطرفدار را در منزل تهیه کنید.

زولبیا و بامیه و گوش فیل و لگیمات از انواع شیرینی هایی هستند که در ماه رمضان طرفداران زیادی دارند و اگر شما به تهیه انواع شیرینی در منزل علاقه مند هستید بهتر است این شیرینی های خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

برای طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی ابتدا شهد مخصوص را تهیه کنید سپس بعد از سرخ کردن زولبیا و بامیه در روغن آن ها را درون شهد مخصوص قرار دهید. در ادامه این مطلب بهترین دستور پخت زولبیا و بامیه را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

روش تهیه شهد زولبیا و بامیا

برای درست کردن شهد خوشمزه برای زولبیا و بامیا به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای تهیه شهد مخصوص زولبیا و بامیه

طرز تهیه شهد مخصوص زولبیا و بامیه خانگی

برای تهیه شهد مخصوص زولبیا و بامیه ابتدا شکر و آب و بادکا را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا شکر درون آب حل شود. توجه داشته باشید که بادکا باعث براق شدن شهد روی شیرینی می شود بنابراین بهتر است از آن در طرز تهیه شهد استفاده کنید.


در مرحله بعدی طرز تهیه زولبیا و بامیه بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید جوهر لیمو و زعفران را به محلول شکر اضافه کنید.

بعد از گذشت ۵ دقیقه شهد را از روی حرارت گاز بردارید.

نکات طلایی برای تهیه شهد زولبیا و بامیه در منزل

دستور تهیه بامیه در منزل

ابتدا طریقه درست کردن بامیه را آموزش میدهیم:

مواد لازم برای تهیه بامیه

طرز تهیه بامیه خانگی

برای تهیه بامیه خانگی ابتدا عسل و شکر و روغن و آب را درون ظرفی مناسب بریزید.

مخلوط این مواد را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا شکر درون آب حل شود.

بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید نمک و آرد را به صورت یکباره به محلول شکر بیفزایید.

به کمک قاشق مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی ایجاد شود و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی خمیر را به یک ظرف دیگر انتقال دهید و کمی صبر کنید تا خمیر خنک شود سپس تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به خمیر بامیه اضافه کنید و خمیر را با تخم مرغ ها مخلوط کنید.


خمیر بامیه را درون قیف مخصوص بامیه با سر شکوفه ای بریزید.

بامیه ها را در اندازه دلخواه خود به کمک قیچی و یا چاقو برش بزنید.

درون روغن مخصوص سرخ کردنی بامیه ها را سرخ کنید.

بامیه ها را درون سبد بریزید و بعد از اینکه روغن اضافی از آن ها خارج شد بامیه ها را درون شهد غوطه ور کنید.

سپس بامیه ها را از درون شهد بیرون آورید و بامیه های آماده شده را درون ظرفی مناسب برای سرو بچینید و با کمک پودر پسته و … این شیرینی های خوش طعم را تزیین کنید.

نکات طلایی برای تهیه بامیه

دستور تهیه زولبیا در منزل

امیدواریم از از دستور تهیه بامیه لذت برده باشید حال به سراغ طریقه تهیه زولبیا می رویم:

مواد لازم برای تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا خانگی

برای تهیه زولبیا خانگی نشاسته و ماست را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس زعفران و خامه و آرد را به مخلوط نشاسته اضافه کنید.

همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و مواد را به مدت دو تا سه ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی بعد از مدت زمان ذکر شده مایه زولبیا را درون قیف مخصوص بریزید سپس زولبیا را به شکل دایره های کوچک و بزرگ فرم دهید و درون روغن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن زولبیاها آن ها را درون شربت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه غوطه ور کنید.

نکات طلایی برای تهیه زولبیا

در این مطلب با طرز پخت زولبیا و بامیه خانگی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع شیرینی مخصوص نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل