امروز و در این مطلب طرز تهیه رول لیمویی با فیلینگ و فراستینگ مخصوص رو به طور کامل بهتون آموزش میدم که میتونید به عنوان یک عصرونه دلنشین اون رو تهیه و نوش جان کنید. رول ها، در واقع نان های کم شیرین و سبکی هستند که میتونید با فیلینگ های مختلف اونها رو درست کنید و اگه دوست داشتید روی اونها رو هم با خامه یا انواع کرم های طعم دار تزیین کنید. رول دارچینی از بقیه رول ها معروف تره. امیدوارم که رول لیمویی رو حتما تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خمیر رول لیمویی
- آرد ۴٫۵ پیمانه
- خمیر مایه فوری ۲٫۵ قاشق چای خوری
- شکر ۱/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
- شیر ۳/۴ پیمانه
- کره ۱/۲ پیمانه
- اسانس وانیل ۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه فیلینگ رول لیمویی
- شکر ۱ پیمانه
- شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
- کره ۱٫۲ پیمانه
- پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
- آب لیمو تازه ۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه فراستینگ
- پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- کره ۱/۲ پیمانه
- پودر شکر ۳/۴ پیمانه
- اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
- آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
- پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
مراحل تهیه رول لیمویی با فراستینگ مخصوص
آرد، خمیر مایه، شکر و پوست لیمو ترش رنده شده رو داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ ها و شیر ولرم رو اضافه کنید. دقت کنید که شیر نه سرد باشه و نه خیلی داغ. حالا همه ی مواد رو با همزن مخلوط کنید تا خمیر بشن.
کره ای رو که از قبل بیرون گذاشتید که به دمای اتاق رسیده رو به همراه اسانس وانیل و نمک اضافه کنید. مواد رو مجددا به مدت حدودا ۸ دقیقه مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید که به دست نچسبه. اگه با همزنتون نمیتونید خمیر درست کنید مواد رو با دست ورز بدید تا خمیر آماده بشه.
حالا یک کاسه رو چرب کرده و خمیر ورز داده شده رو داخل اون بذارید. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و اجازه بدید که خمیر در یک جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه.
روی سطح کارتون آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه روی سطح پهن کنید. شما باید خمیر رو بصورت یک مستطیل تقریبا ۲۲ در ۳۳ سانتی متری پهن کنید.
کره رو باید از خیلی قبل تر بیرون بذارید تا کاملا نرم بشه و به دمای محیط برسه. حالا همه ی مواد فیلینگ رو داخل یک کاسه ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. اگه شکر قهوه ای نداشتید از همون میزان شکر معمولی استفاده کنید.
مواد فیلینگ رو روی خمیر پهن شده ریخته و اون رو روی سطح خمیر پخش کنید.
از سمت ضلع بزرگتر مستطیل، خمیر رو رول کنید و بعد اون رو به ۱۲ قطعه مساوی برش بزنید.
یک ظرف مستطیلی رو انتخاب کرده، کف اون رو چرب کنید و یا اینکه کف ظرف رو با کاغذ روغنی بپوشونید. بعد رول ها رو کنار هم و با فاصله ی کم توی ظرف بچینید.
اجازه بدید که رولهای چیده شده در ظرف به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت کنند. توی این فاصله رول ها پف کرده و حجمشون بیشتر میشه.
در این مدتی که خمیر داره استراحت مجددش رو انجام میده، فر رو روشن کرده و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدید تا گرم بشه. ظرف رو داخل فر قرار بدید تا به مدت تقریبا ۳۵ دقیقه یا تا وقتی که کاملا روی اون طلایی بشه، بپزه.
مراحل تهیه ی فراستینگ
توی مدت زمانی که منتظر هستید رول لیمویی خنک بشه، برید سراغ درست کردن فراستینگ. ابتدا پنیر خامه ای و کره ای که به دمای اتاق رسیده رو با همزن بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن و یک کرم یکدست داشته باشید. بعد باقی مواد فراستینگ رو اضافه کرده و مجددا کمی هم بزنید.
فراستینگ رو روی سطح رول پخش کرده و با برش های لیمو اون رو تزیین کنید.
حالا رول لیمویی رو برش زده و در کنار یک فنجان چایی یا قهوه نوش جان کنید.