نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و بسیار لذیذ

با بادمجان می توانید غذاهای مختلف و متنوعی طبخ کنید. رولت بادمجان از جمله غذاهای خوشمزه و بخصوص برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند بسیار مناسب است. طرز تهیه رولت بادمجان به دو روش امکان پذیر است.

بادمجان سرشار از ویتامین های B،C،A و مواد معدنی مختلف چون آهن ، فسفر ، کلسیم و… می باشد. بادمجان دارای خاصیت ضد سرطان و ضد ویروسی دارد. گراتن بادمجان، کوکو بادمجان و رولت بادمجان را می توان از انواع غذاهای ساده و محبوب با بادمجان معرفی کرد. که ما در این مطلب روش ساده دستور پخت رولت بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

طرز تهیه رولت بادمجان در منزل

در روش پخت رولت بادمجان، نیازی نیست پوست بادمجان و گوجه فرنگی گرفته شود .ابتدا بادمجان و گوجه فرنگی را بشویید و به صورت ورقه های نازک برش دهید. سپس روغن را بر روی بادمجان ها بمالید و ورقه فویل را کف سینی فر بکشید. سپس بادمجان ها را با فاصله نزدیک داخل فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

در یک ظرف کوچک سس مایونز، فلفل سیاه نمک و سیر خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید و خوب میکس کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه رولت بادمجان بر روی هر یک از بادمجان ها مخلوط میکس شده را به همراه گوجه فرنگی ریز شده قرار دهید و رول نمایید.

 

رول های بادمجان را در سینی فر بچینید و مخلوط باقیمانده را روی آن ها قرار دهید. و روی سینی را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

و در پایان سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از آماده شدن این غذای لذیذ، رولت ها را با جعفری و… تزیین نمایید.

 

نکات نهایی برای پخت رولت بادمجان:

رولت بادمجان از انواع غذاهای خوشمزه و مناسب برای مهمانی های شما است این غذا را می توانید در روش های مختلف و با سبزیجات متنوع تهیه کنید. امیدواریم از تهیه رولت بادمجان نهایت لذت را برده باشید .

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل