نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ذرت مکزیکی مرحله به مرحله

هر وقت هوس خوردن یه خوراکی چرب و چیلی و پرکالری رو کرده باشم از یه روز قبلش کمتر میخورم و بعدش میرم سراغ ذرت مکزیکی. درسته که چاق کنندس ولی واقعا به خوردنش میارزه، مگه نه؟ از طرفی درست کردنش راحته و فوری حاضر میشه. در این مطلب طرز تهیه ذرت مکزیکی رو براتون میذارم امیدوارم تو خونه درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

مراحل تهیه ذرت مکزیکی

برای تهیه ذرت مکزیکی هم میشه از کنسرو ذرت استفاده کرد و هم از ذرت های پخته یخ زده که در فروشگاه ها موجوده. من معمولا از ذرت های یخ زده استفاده میکنم چون طعمشون رو بیشتر دوست دارم.

ابتدا ذرت پخته یا کنسرو ذرتمون رو با کمی نمک و فلفل بدون روغن داخل یه قابلمه نچسب میریزیم و روی حرارت تفتش میدیم تا آب اضافه ذرت گرفته بشه. این کار به خوش طعم تر شدن ذرت مکزیکیمون خیلی کمک میکنه.

حرارت دادن به ذرت

حالا داخل یه قابلمه بزرگ آب میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد و بعد یه کاسه نشکن رو توش میذاریم و کره رو داخل کاسه میریزیم تا آب بشه.

آب شدن کره

وقتی کره آب شد. ذرتی که آبش کاملا کشیده شده، سس مایونز و آویشن رو بهش اضافه میکنیم.

اضافه کردن سس و آویشن

حالا مواد رو با هم مخلوط کرده و میذارم با حرارت آب جوش گرم بشن.

مخلوط کردن مواد

وقتی موادمون خوب داغ شدن پنیر پیتزا رو اضافه میکینم.

اضافه کردن پنیر

در نهایت شروع به هم زدن موادمون میکنیم تا پنیر آب شده و مخلوط هم کشدار بشه.

آماده شدن ذرت مکزیکی

حالا ذرت مکزیکی چرب و چیلی و خوشمزه ما حاضره … نوش جان

ذرت مکزیکی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل