نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه دمپختک مرحله به مرحله

دمپختک یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش میبره به قدیما … طرز تهیه این پلو مخلوط خیلی راحته و در عین حال کم خرج هم هست ولی نمیدونم چرا این روزا کمتر پیش میاد که این غذای خوشمزه و لذیذ رو درست کنیم. اما من تو این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم که اگه بلد نبودین یاد بگیرین و اگر هم بلد بودین و یادتون رفته بود که درستش کنین حتما بپزینش و از طعم محشرش لذت ببرین.

طرز تهیه دمپختک

مواد لازم برای تهیه دمپختک

مواد لازم برای تهیه دمپختک

مراحل تهیه دمپختک

باقالی رو از ۳ الی ۴ ساعت قبل خیس میکنیم.

خیس کردن باقالی

حالا کره رو با ۱ الی ۲ قاشق روغن داخل ماهیتابه میریزیم. برای این به جای روغن از کره استفاده میکنیم چون طعم دمپختکمون رو عالی میکنه.

اضافه کردن روغن و کره

پیاز رو خورد کرده و داخل ماهیتابه میریزم و مدام تفت میدیم تا یکدست طلایی بشه.

تفت دادن پیاز

وقتی پیاز طلایی شد بهش زرچوبه اضافه میکینم و باز کمی تفت میدیم.

اضافه کردن زرچوبه

بعد باقالی خیس کرده رو که آبکشی کردیم به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.

تفت دادن باقالی با پیاز

به باقالی ۱ پیمونه آب اضافه میکنیم تا کمی بپزه و آبش کشیده بشه.

اضافه کردن آب

حالا ۳ پیمونه برنج رو که از قبل با ۴ پیمونه آب خیس کردیم و بهش نمک زدیم رو حرارت میدیم تا جوش بیاد و قد بکشه.

جوش آوردن برنج

وقتی آب مثل شکل زیر جذب برنج شده بود، برنج آماده مخلوط شدن با باقالی هستش.

آب برنج کشیده شده

حالا برنج و باقالی رو با هم مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن برنج و باقالی

کف قابلمه رو چرب کرده و مخلوط رو توش میریزیم و دمش میزاریم.

دم گذاشتن دمپختک

بعد از حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دمپختک خوشمره و لذیذمون آماده اس و میتونیم تنها یا با تخم مرغ نیمرو سروش کنیم.

راستی یادتون نره که دمپختک رو حتما با ترشی بخورین چون عااالی میشه…

نکاتی برای طبخ بهتر دمپختک

دمپختک با نیمرو

نوش جان.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل