نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورش چغاله بادام بسیار خوشمزه و ایده آل

چغاله بادام میوه نارس بادام می باشد که طرفداران بسیاری دارد و با توجه با اینکه فصل بهار است، چغاله بادام در بازار بسیار یافت می شود. برای اینکه در این فصل، عاشقان چغاله بادام از مصرف زیاد این میوه دچار مشکل نشوند، پیشنهاد ویژه ما پخت خورش چغاله بادام است. با طرز تهیه خورش چغاله بادام همراه ما باشید.

چغاله بادام که معمولا میوه نارس بادام شیرین محسوب می گردد، در ابتدای فصل بهار به بازار می آید. چغاله بادام را معمولا با نمک به صورت خام می خورند و بسیار پرطرفدار است. اما برای استفاده همه از جمله سالمندان از طعم لذیذ آن می توان خورش چغاله بادام را تهیه نمود که طعم و مزه آن کمی شبیه به خورش کرفس می شود. در دستور پخت خورش چغاله بادام بهتر است چغاله ها را پس از اینکه شستید، هسته آبکی آن را خارج نمایید و می توانید با توجه به سلیقه خود به قطعات کوچکتری خلال کنید.

مواد لازم:

طرز تهیه خورش چغاله بادام:

ابتدا پیاز را خرد کرده در روغن سرخ نمایید کمی که طلایی شد، گوشت ها را اضافه کرده تفت دهید ( گوشت ها خشک نگردند). سپس فلفل و زرد چوبه و ادویه های دلخواه خود را همراه با گوشت کمی تفت داده، سپس به میزان کافی آب اضافه نمایید تا دیگر مجبور نباشید در حین پخت به آن آب اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط گوشت ها پخته شوند. میزان جعفری باید بیشتر از نعناع باشد. ( تقریبا بیش از دوبرابر آن) اگر نعنا و جعفری سرخ شده و فریز شده دارید که در همان مرحله تفت دادن گوشت ها به همراه چغاله بادام به گوشت ها اضافه نمایید و اگر نه، در ظرفی جداگانه تفت دهید و چغاله بادام ها را نیز به همراه سبزی ها کمی تفت داده سپس به گوشت ها اضافه نمایید.

حالا باید صبر کنید تا گوشت و چغاله بادام به خوبی پخته شوند تا چاشنی های دلخواه خود همچون رب، آبلیمو، آبغوره و… را با توجه به ذائقه خود اضافه و نمک آن را اندازه کنید، سپس به همراه برنج سرو نمایید.

امیدواریم از آموزش طرز تهیه خورش چغاله بادام رضایت داشته باشید و این خورش خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای آشنایی با دستور پخت انواع خورش ها کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل