نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورشت گوشت و پسته هندی

برای اون دسته از افرادی که کنجکاو چشیدن طعم های جدید و یا عاشق طعم های تند هستن خوندن دستور این غذای هندی رو توصیه میکنم. این خورشت گوشت و پسته اصالتا هندیه و غذاهای هندی هم بالطبع فوق العده تند و پر از ادویه هستن و درعین حال فوق العاده خوشمزه. البته میتونیم میزان فلفل و ادویه ها رو طبق ذائقه مون کم و زیادکنیم و خیلی توی این مورد سختگیری وجود نداره.

خورشت گوشت و پسته

مواد لازم برای تهیه خورشت گوشت و پسته

مراحل تهیه خورشت گوشت و پسته هندی

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن میذاریم رو حرارت تا طلایی بشه. ادویه ها شامل فلفل سیاه، چیلی خشک، هل، میخک، دارچین، زیره و تخم گشنیز را به همراه پسته توی آسیاب ریخته و پودر میکنیم. سیر و زنجبیل را هم میکوبیم تا یکدست بشه.

ترکیب ادویه ها و پسته

وقتی پیاز طلایی شد زردچوبه را اضافه کرده و بعد ادویه ها را با خمیر سیر و زنجبیل اضافه میکنیم. حسابی تفت میدیم تا عطر ادویه ها دربیاد.

اضافه کردن پسته و ادویه های پودرشده بهمراه خمیر سیر و زنجبیل به پیاز

سپس رب گوجه را اضافه کرده و هم میزنیم تا رب به همراه ادویه ها تفت بخوره.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی

وقتی رب سرخ شد، آب را اضافه میکنیم، هم میزنیم و درش رو می بندیم تا بجوشه و غلیظ بشه.

اضافه کردن آب

وقتی سس غلیظ شد و به روغن افتاد گوشت خرد شده را اضافه میکنیم.

اضافه کردن گوشت

هم میزنیم تا سس به همه جای گوشت برسه و با حرارت بالا اجازه میدیم چند دقیقه تفت بخوره. حالا حرارت را خیلی کم میکنیم و درش رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت آب بندازه و با آب خودش آروم بپزه. هر از گاهی چک کنید و اگه خشک شده بود کمی آب بریزین.

آغشته شدن گوشت با سس

بعد از حدود دوساعت که گوشتها نرم شد و خورشت جا افتاد گشنیز خرد شده را اضافه میکنیم.

اضافه کردن گشنیز خردشده

این خورشت رو هم میتونین با نان میل کنین و هم درکنار پلوی زعفرونی سرو کنین.

طرز تهیه خورشت گوشت و پسته

نوش جان.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل